, 28 de de 2021

Otras localidades

La naviliera Grimaldi Lines assumeix la gestió dels actius de Trasmediterránea a Balears

Assumeix la gestió després de l'acord del passat mes d'abril amb la naviliera Armes

Grimaldi mantindrà la marca Trasmediterránea

Grimaldi mantindrà la marca Trasmediterránea / Arxiu

La naviliera Grimaldi Lines assumeix aquest dilluns la gestió dels actius de Trasmediterránea a Balears després de l'acord amb la naviliera Armes del passat mes d'abril. L'operació també inclou vaixells i instal·lacions a Barcelona i València i està valorada en uns 375 milions d'euros. El pacte comporta la subrogació dels gairebé 400 treballadors de les terminals en els tres ports i cinc vaixells: "Ciutat de Palma", "Ciutat de Granada", "Ciutat de Maó", "Volcán del Teide" i "Volcán de Tijarafe".

Grimaldi mantindrà la marca Trasmediterránea a través de la nova societat Trasmed Grimaldi Logística Espanya dependent de la naviliera italiana. L’emprsa Grimaldi també explotarà el transport de mercaderies i passatgers en les rutes marítimes Barcelona-Maó, Barcelona-Palma de Mallorca, Barcelona-Eivissa, València-Maó, València-Palma de Mallorca i València-Eivissa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?