Europa Conference League

L'Inter cau a la pròrroga

Els escaldencs queden eliminats de la Conference League pel KF Teuta a l'Estadi Nacional per 0-3

Un jugador de l'Inter lluita una pilota amb un defensor del Teuta en el partit de tornada de l'eliminatòria de la Conference League a l'Estadi Nacional. / Inter Club Escaldes

Andorra la Vella

L'Inter d'Escaldes queda eliminat a la pròrroga de la Conference League.

Tot i tenir-ho tot de cara, amb un resultat favorable de 2 a 0 del partit d'anada, ahir a l'Estadi Nacional, els albanesos del KF Teuta van aconseguir empatar l'eliminatòria en els 90 minuts reglamentaris i superar aquesta renda a la pròrroga amb el 0-3 final.

Com es preveia els albanesos van sortir a l'atac i de seguida es van fer amb la possessió de la pilota. Plaku ha estat el gran protagonista després de marcar els dos gols, un a cada part, que han forçat la pròrroga.

En el temps suplementari el Teuta ha liquidat l'eliminatòria amb el tercer gol, de penal, en el minut 105.