Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El 2% de la població encara no disposa de la pauta completa

Segons salut el procés de vacunació del territori incrementa considerablement cada setmana, malauradament encara queda un 2% que no ha completat la pauta de vacunació. Tot i això, la darrera setmana es va passar d'un 55 a un 58% de població vacunada amb les dues dosis.

Sanitària posant una vacuna al punt de vacunació massiva del Palau d'Esports Catalunya de Tarragona.

Sanitària posant una vacuna al punt de vacunació massiva del Palau d'Esports Catalunya de Tarragona. / ACN

Des de l’inici de la pandèmia la xifra de dosis de vacunes entregades a Catalunya ascendeix als 9,7 milions però al territori, igual que a la resta de Catalunya hi continua havent prop d’un 2% de persones que han rebut la primera dosi i que ara, que els tocaria la segona, no fan cap a la cita o bé directament ni la demanen.

 El procés de vacunació del territori català incrementa considerablement cada setmana, malauradament encara queda un 2% que no ha completat la pauta de vacunació. Tot i això, la darrera setmana es va passar d’un 55 a un 58% de població vacunada amb les dues dosis.

D’altra banda, des d’avui s’endega la convocatòria de vacunació per als nascuts entre 2006 i 2009 sempre que hagin complert els 12 anys i vagin acompanyats del pare, mare o tutor.

Donada la possibilitat d'administrar una tercera dosi de la vacuna en residències a partir del setembre, la secretària de Salut Pública, Carmen Cabeza, ha matisat que sobretot s'està estudiant que en tot cas s'administri a persones amb més problemes d'immunosupressió, com ara persones trasplantades o que estan seguint un tractament oncològic

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?