Actualidad

La Generalitat ha de retornar mig milió d'euros per un 'error administratiu'

Ho ha setenciat el TSJC. Són 582.000 euros de les primes de cogeneració de la planta de biogàs de l'abocador comarcal de Pedret i Marzà

Imatge de l'abocador de Pedret i Marz / Consell Comarcal

Girona

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha obligat la Generalitat a retornar mig milió d'euros al Consell Comarcal de l'Alt Empordà que li havia fet pagar de forma indeguda. Són 582.000 euros de les primes de cogeneració de la planta de biogàs de l'abocador comarcal de Pedret i Marzà.

La Generalitat va registrar la planta en un subgrup que no li pertocava i això va fer que el consell comarcal factués un import amb un coeficient erroni durant quatre anys. Va ser la Comissió Nacional de la Competència que va detectar l'error, però la Generalitat va declinar tornar els diners.

El consell comarcal va denunciar-ho el 2018 i ara el TSJC ha declarat en sentència ferma que els diners van ser cobrats de forma induguda i obre la via perquè es puguin reclamar.

Josep Maria Marcè: "No és un error del Consell Comarcal"

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020819/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Declaracions del gerent del consell comarcal, Josep Maria Marcè.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00