Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

42 quilòmetres nedant contra l'ELA

Connecta't per l'ELA serà el repte solidari organitzat per Malalts d'aigua de Cambrils, un grup de nedadors, que coordinarà Jordi Cervera i que destinarà tots els beneficis de la jornada a aquesta malaltia.

Presentació de la Travessia Solidària per l'ELA

Presentació de la Travessia Solidària per l'ELA / Núria Cots

El pròxim diumenge 22 d’agost tindrà lloc aquesta travessia de 45 quilòmetres per relleus. Els nedadors sortiran de dos en dos, cada mitja hora, fins a cobrir el trajecte complet que compren la distància entre la plataforma Casablanca de Repsol a alta mar i el Club Nàutic de Cambrils.


Durant el dia comptaran amb la col·laboració d’altres associacions esportives com són els de Vela Latina que aportaran 12 embarcacions i l’equip de ciclistes de Pamplona que comptarà amb la presència de Joaquín Unzué.


L’alcaldessa de Cambrils Camí Mendoza recolza l’implicament de l’esport com un dels motors que sempre està a favor de qualsevol esdeveniment solidari.


D’altra banda, Anna Rigola representant de la Fundació Catalana d’ELA diu: “Nosaltres el que volem és que cap família afectada d’ELA se senti sola, això ho fem a través de diferents projectes amb professionals que saben com poden millorar la qualitat de vida de les persones afectades”.


Paral·lelament, el club posarà a la disposició de tothom qui vulgui el lloguer de motos d’aigua i diverses embarcacions per fer sortides breus a preus simbòlics per tal que tothom pugui col·laborar en aquesta iniciativa.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?