Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

PATRIMONI

L'Amfiteatre de Tarragona reobre les seves portes

Després de gairebé dos anys tancat torna a obrir les seves portes de forma gratuïta fins diumenge 22 d'agost. De moment només es podrà visitar la zona de l'arena i el conjunt eclesiàstic. Les grades contiuen tancades per seguretat.

Imatge actual de l'Amfiteatre des de l'arena.

Imatge actual de l'Amfiteatre des de l'arena. / Ajuntament Tarragona

El monument Patrimoni Mundial torna a obrir les seves portes al públic en bona part del recorregut que comprèn la zona de l’arena on s’han disposat unes tanques que faciliten la visita de l’església de Santa Maria del Miracle i de la basílica martirial de l’època visigoda.

Els treballs de preservació i seguretat que s’han dut a terme en aquesta primera fase han consistit en el segellat d’esquerdes, el desviament d’aigües de tota la zona d’actuació i estabilitzar alguns blocs fragmentats de la roca natural.

D’altra banda, s’està avançant en els projectes que permetran recuperar l’emblema de la Tàrraco romana que es basaran en l’auscultació i monitorització del recinte i el projecte de recollida i evacuació d’aigües superficials per evitar l’erosió del pas a l’arena i les fosses.

L’accés a la grada segueix tancat i és un dels principals punts que actualment s’estàn debatent entre els membres de la taula de gestió i l’aparell tècnic de la Direcció General del Patrimoni Cultural.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?