Actualidad

L'Ajuntament de Maó coordina un dispositiu de seguretat especial entorn dels dies 7 i 8 de setembre

L'objectiu és evitar aglomeracions i situacions que posin en risc la seguretat de la ciutadania durant les dates habituals de les Festes de Gràcia

La Junta de Seguretat Local es reuní el passat dijous 26 d'agost / Ajuntament de Maó

Mahón

Els espais on hi hauria les celebracions habituals de les Festes de Gràcia i la zona portuària seran l’epicentre del dispositiu de seguretat especial que coordinarà l’Ajuntament de Maó entorn dels dies 7 i 8 de setembre.

Durant les dates habituals de les Festes de Gràcia, el consistori desplegarà un dispositiu amb un reforç d’efectius centrat en la prevenció d’aglomeracions i situacions que posin en risc la seguretat de la ciutadania.

"Es tindran en compte quins són els espais on hi hauria les celebracions habituals de les festes i també es posarà un èmfasi especial a la zona portuària pel que representa com a zona d'oci", explica el batle de Maó, Héctor Pons. Afegeix que "serà un dispositiu molt flexible, per poder anar abordant totes aquelles situacions imprevistes".

La directora de l’Administració General de l’Estat a Menorca, Isabel López, avança que es crearà una taula de coordinació integrada pels caps de les diferents policies per coordinar les actuacions operatives. Es tracta d’una figura que a Menorca encara no s’havia posat en pràctica i que, en aquests moments, resulta necessària per evitar situacions complicades.

El batle de Maó recorda que enguany no es celebraran les Festes de Gràcia, però si una seixantena d’activitats culturals per rememorar els dies més importants del poble. Tot i així, demana responsabilitat i prudència per evitar penediments davant l’actual situació sanitària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00