Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

AUTOPISTES

Els reptes de l'autopista gratuïta

Conversem amb els alcaldes del Vendrell i Torredembarra per valorar l'aixecament definitiu de les barreres de l'AP-7 i com repercutirà a partir d'ara en la circulació per les vies i quins reptes planteja. També saludem al potaveu de la plataforma "AP-7 Gratuïta Ja".

Barreres aixecades al peatge de Torredembarra

Barreres aixecades al peatge de Torredembarra / ACN

Amb l’alliberament de l’AP-7 a Torredembarra es recupera la totalitat de la rotonda d’accés a l’autopista que va restar tancada de feia uns tres anys. Fet que valorem amb l’alcalde del municipi Eduard Rovira així com també les possibles retencions que es podran produir als accessos de l’autopista ara que és gratuïta.

Amb Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell hem posat xifres: 300.000 euros és el que deixarà d’ingressar el municipi a patri d’ara però l’alcalde ho dona per bo perquè l’aixecament de les barreres era quelcom que es reivindicava de feia molts anys.

Llorenç Navarro d’ AP-7 Gratuïta ja, avisa que tot i el que ha passat avui seguiran lluitant perquè el manteniment de les autopistes no sigui l’excusa per implantar una vinyeta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?