Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

La crisi castiga especialment la costa

Antoni Garcia i Robert Castells

Antoni Garcia i Robert Castells / Jordi Cartañá

Càritas i el Banc dels Aliments avisen d'un increment de la necessitat d'assistència a la Costa Daurada, relacionat directament amb la pandèmia i la davallada de l'activitat del turisme i la restauració. Tot i la millora de les xifres d'ocupació respecte l'estiu passat, les entitats socials tenen en les poblacions costaneres, en especial a Salou, la seva principal preocupació. Antoni Garcia, secretari del Banc d'Aliments, subratlla la fragilitat del sistema laboral al sector turístic.

Garcia descriu una diferència substancial entre les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona....Recorda que al sud el sector primari té un pes molt més important i que hi ha hagut menys persones necessitades...de fet ha disminuït en els darrers mesos la necessitat d'atenció bàsica a les Terres de l'Ebre, mentre que al Camp de Tarragona, en especial a la Costa Daurada, ha crescut. Des de Càritas, Robert Castells, ho ratifica.

La bona notícia? Des del BAnc dels Aliments Garcia explica que la cultura empresarial ha canviat com un mitjó i que ha augmentat la sensibilitat. Ara són les empreses que tenen excedents les que els truquen directament per oferir-los ajut.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?