Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Menorca torna 'al cole'

13.800 alumnes s'incorporen a un curs que tindrà ple presencialitat

Els centres educatius de Menorca han tornat a obrir les portes aquest divendres per començar el curs escolar 2021-2022, un any acadèmic que començarà sent totalment presencial i que comptarà amb 13.800 alumnes.

L’inici d’aquest tercer curs marcat per la Covid s’ha produït sense incidències remarcables i amb unes millors condicions que l’any passat.

En aquest curs es mantindran les mesures de seguretat i higiene i seguirà sent obligatori l'ús de la mascareta, també en els patis, tot i que es reduirà la distància social a 1,2 metres en tots els nivells educatius. Una de les novetats d’aquest any és que els alumnes vacunats no hauran de passar quarantenes en cas de contagis a l’aula.

Joan Marquès, delegat territorial d’Educació a Menorca, destaca que les ràtios de Menorca són de les més baixes de l’arxipèlag i totes es troben per davant del límit de la normativa.

A nivell de Balears són 173.482 els alumnes que comencen el curs, 3.113 més que l’any passat.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?