Viernes, 22 de Octubre de 2021

Otras localidades

Més enderrocaments preventius al barri del Carmel

L'actuació forma part del pla urbanístic que contempla la construcció de pisos de protecció oficial per reallotjar als afectat

Enderrocament d'edificis al Carmel

Enderrocament d'edificis al Carmel / ACN

L'Ajuntament de Barcelona iniciarà en les pròximes setmanes un nou paquet d'expropiacions al passatge Sigüenza, al barri del Carmel. Afectarà a vuit finques i un total de 71 persones d'un passatge on el passat mes d'agost ja es van començar les obres d'enderrocament de tres edificis per perill d'enfonsament.

L'actuació forma part del pla urbanístic que contempla la construcció de pisos de protecció oficial per reallotjar als afectats. Després de garantir un habitatge temporal als inquilins i començar les obres d'enderroc als edificis 93, 95 i 97, l'Ajuntament posarà ara en marxa una nova fase que busca arribar al 50% de les expropiacions planificades en aquest pla urbanístic.

El govern municipal es dona un termini d'un any, com a màxim, per aconseguir-ho i que només quedin 11 finques més per expropiar. Rosa Alarcón, regidora del districte d'Horta Guinardó, ha explicat que volen que sigui un procés ordenat "sense que els veïns hagin d'agafar les seves coses de cop i volta una tarda perquè hi ha perill imminent d'esfondrament".

Alarcón també ha assegurat que l'Ajuntament intentarà reduir el període de 4 mesos que havien fixat per acabar les primeres obres d'enderrocament.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?