Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

La Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat inicia les activitats de l'últim trimestre de l'any

L'Escola d'Empoderament, el taller 'Volem ser lliures?' o la Trobada de col·lectius feministes son part de l'oferta

Presentació de la programació / Mancomunitat Municipis Vall d'Albaida

Ontinyent

La Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida ha iniciat hui amb l'Escola d'Empoderament l'agenda d'activitats que han programat des d'ara fins a finals d'any. Araceli Caballero és la formadora i tallerista que es fa càrrec d'esta activitat i de la Trobada de col·lectius feministes.

Josep Donat, fisioterapeuta i especialista en resolució de conflictes i en dinamització i formació de grups en masculinitats igualitàries impartirà el curs de coeducació als instituts de la comarca amb el taller que porta per títol 'Volem ser lliures?'

D'aquesta manera incorporen a la formació que van donant des del departament a professionals amb experiència en dinamitzacions de grups de dones, aplicar tècniques d'empoderament, de cohesió de grups i de trobar les respostes.

Per al 15 d'octubre, dia de la Dona Rural es presentarà un directori d’expertes de la Vall d'Albaida on destaquen en el seu camp o ofici.

Altres activitats seran els tallers d'Almudena Francès, un cicle d'interseccionalitat on acudiran dones feministes que han patit el racisme o un taller per al personal de la Mancomunitat.

Les responsables del departament, l'Agent d'Igualtat, Paula Garcia i la Tècnica de Promoció d'Igualtat, Rosa Conca, han volgut agrair la predisposició de les persones que en cada municipi o centre han facilitat els recursos o locals que permetran desenvolupar les activitats que recorreran tota la comarca.

Totes les activitats les pots conèixer a la web de l'ens comarcal o a les xarxes socials de la Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida. Ara pots escoltar l'entrevista que hem tingut hui amb Paula Garcia, Rosa Conca, Araceli Caballero i Josep Donat:

Igualtat Mancomunitat - programació

16:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1632315509769/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00