Miércoles, 20 de Octubre de 2021

Otras localidades

La Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat inicia les activitats de l'últim trimestre de l'any

L'Escola d'Empoderament, el taller 'Volem ser lliures?' o la Trobada de col·lectius feministes son part de l'oferta

Presentació de la programació

Presentació de la programació / Mancomunitat Municipis Vall d'Albaida

La Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida ha iniciat hui amb l'Escola d'Empoderament l'agenda d'activitats que han programat des d'ara fins a finals d'any. Araceli Caballero és la formadora i tallerista que es fa càrrec d'esta activitat i de la Trobada de col·lectius feministes.

Josep Donat, fisioterapeuta i especialista en resolució de conflictes i en dinamització i formació de grups en masculinitats igualitàries impartirà el curs de coeducació als instituts de la comarca amb el taller que porta per títol 'Volem ser lliures?'

D'aquesta manera incorporen a la formació que van donant des del departament a professionals amb experiència en dinamitzacions de grups de dones, aplicar tècniques d'empoderament, de cohesió de grups i de trobar les respostes.

Per al 15 d'octubre, dia de la Dona Rural es presentarà un directori d’expertes de la Vall d'Albaida on destaquen en el seu camp o ofici.

Altres activitats seran els tallers d'Almudena Francès, un cicle d'interseccionalitat on acudiran dones feministes que han patit el racisme o un taller per al personal de la Mancomunitat.

Les responsables del departament, l'Agent d'Igualtat, Paula Garcia i la Tècnica de Promoció d'Igualtat, Rosa Conca, han volgut agrair la predisposició de les persones que en cada municipi o centre han facilitat els recursos o locals que permetran desenvolupar les activitats que recorreran tota la comarca.

Totes les activitats les pots conèixer a la web de l'ens comarcal o a les xarxes socials de la Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida. Ara pots escoltar l'entrevista que hem tingut hui amb Paula Garcia, Rosa Conca, Araceli Caballero i Josep Donat:

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?