Fútbol

Míchel : "Tenim necessitat de guanyar a fora per esvair dubtes"

L'entrenador del Girona no podrà comptar amb Juncà ni Pablo Moreno per enfrontar-se a l'Oviedo aquest diumenge.

Míchel en la compareixença abans del partit contra el Real Oviedo. / Imatge: Girona FC

Girona

La victòria contra el Real Valladolid a Montilivi (1-0, Stuani de penal) ha donat "confiança i tranquil·litat" als jugadors del Girona però les derrotes sumades a Ponferrada i Málaga i el fet que lluny de casa encara no hagin sumat cap punt fan que ara el que cremi és guanyar com a forani. L'entrenador del Girona, Míchel, admet que tenen "necessitat de guanyar a domicili" per no sortir "a cada partit amb dubtes".

I s'ha d'aconseguir sense que el resultat faci que la proposta de joc se'n ressenteixi: "No és fàcil jugar al que jo vull i el repte és ser capaços de no condicionar el nostre joc al resultat", ha advertit. "El resultat és el més important", ha matisat, "però només quan acabi el partit".

Per aconseguir casar joc i resultats al Nuevo Carlos Tartiere d'Oviedo (diumenge 18:15), Míchel considera que és clau "superar la seva pressió". La treballen molt bé, ha explicat, "i amb molta intensitat", cosa que obligarà el Girona a jugar "amb un ritme alt" i a "evitar les pèrdues" perquè els asturians també "són un molt bon equip en transició i tenen dos davanters que guanyen duels".

És un partit que "suposa un repte important" pel que vol que sigui el seu equip al llarg de la competició.

L'entrenador ha dit que té les baixes del lateral esquerre David Juncà i de l'atacant Pablo Moreno però el defensa central uruguaià, Santi Bueno, ja està a un nivell suficient com per fer-li pensar que d'inici o en un moment determinat, puguin passar a jugar amb tres centrals. Contra el Valladolid, ha revelat, ja va estar a punt de fer-ho als últims 20 minuts del partit però els problemes físics de jugadors com Terrats o Valery van fer-lo optar per altres canvis.

Escolta la roda de premsa sencera aquí.

🎙RDP de Michel prèvia al REAL OVIEDO 🆚 GIRONA FC
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00