Baloncesto

La lesió d'Onyenwere complica encara més el panorama de l'Uni Girona

La jugadora es va fer un trencament de lligaments al dit en l'últim amb el seu equip de WNBA i haurà de passar per quiròfan.

Demà contra el València, l'equip podria haver de jugar altre cop amb només 8 jugadores a la rotació si Laia Palau no es recupera.

Laia Flores en un entrenament. / Imatge: David Subirana cedida per l'Uni Girona

Girona

Nou contratemps per a l'Uni Girona. Michaela Onyenwere es va trencar els lligaments d'una mà en l'últim entrenament amb el seu equip de WNBA, New York Liberty, i haurà de passar per quiròfan. La previsió és que ho faci aviat però, indubtablement, la seva arribada a Girona es retarda.

El director esportiu, Pere Puig, ho ha qualificat de "cop dur" per la càrrega afegida que suposa per a la resta de jugadores en entrenaments i els partits.

La rookie de l'any a la WNBA no jugarà contra València demà en l'estrena de la lliga a Fontajau (20:00) com tampoc ho farà l'altra jugadora que estava disputant els play-off de la lliga americana, Kennedy Burke (Seattle Storm). No hi ha temps material perquè pugui arribar.

Els dubtes van més enllà perquè tampoc es decidirà fins demà mateix si Laia Palau està recuperada de la lesió a la cama dreta que li ha fet perdre's la Lliga Catalana, la Supercopa i el primer partit de lliga.

Frida Eldebrink i Astou Traoré tampoc estaran a punt i això vol dir que l'entrenador, Alfred Julbe, podria haver d'utilitzar les mateixes 8 jugadores que ja van disputar i guanyar el partit a Vitòria: Laia Flores, Iho López, Giedre Labuckiene, Rebeka Gardner, Binta Drammeh, Julia Reisingerová, Julia Soler i Faustine Parra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00