Sociedad

Satisfacció pels resultats de l'Escola de Salut Pública del Llatzeret

El director, Maties Torrent, destaca l'èxit d'aquesta versió reduida però que ha permès tornar a les trobades presencials

L'Escola de Salut Pública ha recuperat les classes presencials al Llatzeret. / Quatre Vents.

Mahón

L'Escola de Salut Pública tanca la seva trenta-dosena edició, la segona postpandèmica, en la qual han participat prop de 670 persones, tant en les activitats formatives presencials com en les virtuals que s'han celebrat entre els dies 20 i 29 de setembre.

Després de l'edició totalment virtual de l'any 2020, enguany s'ha recuperat el Llatzeret del port de Maó com a espai formatiu, encara que ha estat una Escola de dimensions reduïdes respecte a edicions anteriors a la crisi de la Covid. En concret, s'han dut a terme sis cursos presencials i onze trobades, dels quals cinc han estat presencials i sis han mantingut el format virtual.

El director de l'Escola de Salut Pública de Menorca, Maties Torrent, ha valorat molt positivament aquesta edició mixta que, malgrat el seu programa reduït i els aforaments limitats, ha estat molt profitosa i ha aconseguit una gran participació. De fet, totes les places de cursos es van completar el mes d'agost passat.

Un total de 128 persones han participat en els cursos, procedents en la seva gran majoria de Balears, el 36%, de Catalunya, el 22%, de Madrid, també el 22% i de la Comunitat Valenciana, el 10%.

 

Per altra banda, en les trobades presencials han participat un centenar de persones procedents especialment de Balears, Andalusia, Madrid i Catalunya. En les trobades virtuals han participat unes 350 persones, que han seguit de manera telemàtica les sis sessions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00