Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Es trenca la tendència a la baixa dels casos a La Vall d'Albaida

S'han notificat 15 nous casos de covid-19, tots ells a Ontinyent i Castelló de Rugat, que augmente lleugerament la incidència comarcal

Resultat proves PCR

Resultat proves PCR / Sebastian Condrea (Getty Images)

Després de diverses setmanes de reducció de la incidència a La Vall d'Albaida, en esta última actualització no sols s'ha trencat la tendència a la baixa, sinó que ha augmentat en aquest cas, degut sobretot a l'augment dels casos a Castelló de Rugat.

El municipi d'Ontinyent mantè els seus 11 casos actius, els mateixos que tenia el passat dimarts, pel que manté també el risc baix de contagis amb 30 per cada 100.000 habitants. A pesar d'això, en aquesta última actualització s'han notificat 7 nous contagis.

El municipi que ha fet augmentar els casos a La Vall d'Albaida és Castelló de Rugat. L'altra localitat que ha notificat casos actius ho ha fet amb un total de 8 noves PCR positives, el que ha augmentat els casos actius des dels 4 fins als 11 actuals, disparant la taxa fins als quasi 500 per cada 100.000 habitants, duplicant el risc extrem.

La resta dels 32 municipis no han notificat cap contagi durant aquesta setmana, pel que la incidència o baixa, com al cas d'Aielo de Malferit (de 4 a 3), Albaida (de 7 a 5) o Benissuera (d'1 a 0), o es manté com en Agullent (1), La Pobla del Duc (1), L'Olleria (1) i Llutxent (2).

Amb aquestes xifres, La Vall d'Albaida augmenta en 3 casos respecte al dimarts, pel que son 35 els casos actius, mantenint-se la taxa en risc baix. S'han notificat 15 nous contagis, 8 a Castelló de Rugat i 7 a Ontinyent.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?