Martes, 19 de Octubre de 2021

Otras localidades

Satisfacció al Consell després del primer examen de la Menorca Talaiòtica

L'avaluadora d el'Institut Icomos va constatar la fidelitat del projecte presentat a la UNESCO per obtenir la declaració de Patrimoni de la Humanitat

Menorca segueix treballant per ser Patrimoni de la Humanitat per les seves restes prehistòriques.

Menorca segueix treballant per ser Patrimoni de la Humanitat per les seves restes prehistòriques. / PIXABAY.

Satisfacció al Consell Insular després de la primera avaluació de l’institut Icomos pel que fa a la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

La avaluadora Goretti Sousa va ser la setmana passada a l’illa per constatar la fidelitat de l’informe que el Consell ha presentat davant la UNESCO sobre el patrimoni talaiòtic. Segons el conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, les sensacions són força bones, però també es té clar que encara queda molt de camí per recórrer per guanyar aquesta distinció.

Aquesta primera visita es traduirà en un informe que s'enviarà a la UNESCO. Després, encara hi haurà una nova visita d'avaluació a Menorca.

Maria apunta que Menorca té, la dificultat afegida que Espanya té moltes declaracions com a Patrimoni de la Humanitat això fa que el nivell d’exigència per aconseguir-ne de noves sigui molt alt.

Cal recordar que la decisió final sobre si s’obté el guardó no es coneixerà fins juliol de l’any que ve.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?