, 22 de de 2021

Otras localidades

ESPECIAL HOY POR HOY ESPECIAL HOY POR HOY Especial 'Hoy por Hoy' desde Elche, con Àngels Barceló
Literatura

Amplia programación en la Tardor Literària 2021 de Gandia

Tardor Literària se desarrollará desde el 14 de octubre al 20 de noviembre

Toni Ordiñana y Liduvina Gil, presentan la Tardor Literària

Toni Ordiñana y Liduvina Gil, presentan la Tardor Literària / Àlex Oltra

Casi medio centenar de actividades son las que ha organizado el Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques (IMAB) dentro de la programación de Tardor Literària que se desarrollará desde mañana 14 de octubre al 20 de noviembre.

Una cita cultural que engloba la Setmana de la Biblioteca y la Setmana Literària y que este año añade como gran novedad el ciclo de Trobades amb autors. Se trata de 43 propuestas de diferentes géneros literarios, para todos los públicos y en diversas lenguas.

Las actividades de la Tardor Literària hacen especial hincapié en la celebración de la Setmana de la Biblioteca porque esta programación del IMAB quiere poner en valor el papel de estos espacios culturales, como apuntaba la concejal responsable de esta área, Liduvina Gil.

Además, la edil socialista destacaba la importancia de las bibliotecas en la sociedad ya que han sabido adaptarse a los cambios tecnológicos y a las nuevas necesidades de los usuarios. Conferencias, presentaciones de libros, tertulias literarias, recitales poéticos y conciertos, son algunas de las propuestas para estas semanas que como indicaba el director del IMAB, Toni Ordiñana, concentren el foco en los lectores, los libros y las bibliotecas.

Las actividades arrancan el jueves 14 de octubre a las 19.30 horas en la Biblioteca Central con Les Nostres Escriptores con Rosa Roig y Manola Roig y el acompañamiento a la guitarra de Miquel Casany.

Consulta todas las actividades programadas:

Dijous 14 d'octubre

19:30 – Biblioteca Central

LES NOSTRES ESCRIPTORES, de Rosa Roig (text) i Manola Roig (il•lustracions).

Presentació del llibre i el projecte dedicat a la recuperació de noms de les nostres autores. Una iniciativa de la Generalitat Valenciana, impulsada per Presidència de Generalitat. El llibre inclou les 550 autores valencianes localitzades, s'hi contextualitza una genealogia des del segle XII fins al segle XXI, i se'n destaca l'obra i figura de 23 escriptores. L'acte consistirà en la presentació del projecte i una lectura dramatitzada dels textos, amb l'acompanyament de guitarra de Miquel Casany.

Acte inclòs dins la celebració del Dia de les Escriptores.

Divendres 15 d'octubre

19.00 h – Biblioteca Central

Acte de presentació de la campanya de TARDOR LITERÀRIA, i inauguració de l'Exposició fotogràfica "Lletraferits"

Presentació del programa que conformarà aquesta primera Tardor Literària de Gandia. Una tardor plena d'activitats per a tots els públics, que atraurà tant als amants confessos de la literatura com als que encara no saben que ho son. A continuació, s'inaugurarà l'Exposició fotogràfica "Lletraferits". Un homenatge als amants apassionats de les lletres, tant escriptors com lectors. Una primera part de l'exposició, dedicada a la creació literària, amb 30 fotografies d'escriptores i escriptors vinculats a la Safor. L'exposició es completarà al novembre, durant la celebració de la Setmana literària, quan s'ampliarà la proposta amb els retrats dels qui conformen el vessant de la lectura, la part dedicada als lectors i lectores, als usuaris de les nostres biblioteques. Autor de les fotografies: Juan José Todolí.

Del 15 d'octubre al 30 de novembre.

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 21 h i dissabtes de 10 a 13.30 h

Del dilluns18 al diumenge 24 d'octubre

Xarxa de Biblioteques de Gandia

LA BIBLIOTECA SOLIDÀRIA

Venda solidària de llibres a 1 €, a benefici de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer La Safor, l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Gandia i l'Associació Parkinson Gandia Safor.

Horari: En totes les biblioteques de la Xarxa: De dilluns a divendres, de 17 a 20 h

Sols en la Biblioteca Central: Dissabte, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenge, d'11 a 14 h.

Dilluns 18 d'octubre

10.00 h – Teatre Serrano

Trobada de joves amb JORDI SIERRA I FABRA

Joves estudiants podran dialogar amb aquest prolífic autor de literatura infantil i juvenil, que compta amb més de cent títols publicats i nombrosos premis rebuts.

Presenta: Marisol Montaner, bibliotecària.

16.00 h – Biblioteca Central

Trobada de professorat amb JORDI SIERRA I FABRA

El professorat de Gandia té l'oportunitat de conèixer personalment l'autor i d'intercanviar impressions sobre com fomentar la lectura i estimular la creació literària en els joves estudiants.

Presenta: Marisol Montaner, bibliotecària.

17.30 h – Biblioteca del Parc de l'Estació

"Aventura pirata a la biblioteca", a càrrec de Valeria Moreno. Una proposta per celebrar el Dia de la Biblioteca amb el llibre d'Irene Verdú. Vine, juga i viu una autèntica aventura a la teua biblioteca!

19.30 h – Biblioteca Central

DIA DE LES ESCRIPTORES

La Xarxa de Biblioteques de Gandia s'hi afegix a la celebració del Dia de les Escriptores promogut per la Biblioteca Nacional d'Espanya per al 18 d'octubre amb el lema "Llegir les edats de la vida". El nostre propòsit és també contribuir a fer visibles les nostres escriptores, per tant, convidarem la ciutadania a llegir en públic fragments, poemes, cartes... de les nombroses escriptores, de tots els temps i edats de la vida, vinculades a la nostra àrea geogràfica.

Presenten: Teresa Pascual, poeta, i Rosa Mascarell, assagista i gestora cultural. Ambdues realitzen des de fa anys un programa de ràdio dedicat a la divulgació de la literatura.

Inscripció prèvia recomanada, al whatsapp 678 837 402 o per correu electrònic biblioteca@gandia.org

Organitza: BNE, Asociación Clásicas y Modernas, FEDEPE, Biblioteques Gandia i Departament d'Igualtat de Gandia. Col•labora: Saforíssims SL

Dimarts 19 d'octubre

17.30 h – Biblioteca del Grau

"Aventura pirata a la biblioteca", a càrrec de Valeria Moreno. Una proposta per celebrar el Dia de la Biblioteca amb el llibre d'Irene Verdú. Vine, juga i viu una autèntica aventura a la teua biblioteca!

Dimecres 20 d'octubre

17.30 h – Biblioteca Infantil

"Aventura pirata a la biblioteca", a càrrec de Valeria Moreno. Una proposta per celebrar el Dia de la Biblioteca amb el llibre d'Irene Verdú. Vine, juga i viu una autèntica aventura a la teua biblioteca!

20.00 h – Teatre Serrano, sala B

Cinema. Projecció de la pel•lícula The Public (2018), dirigida per Emilio Estévez.

The Public tracta de mostrar la cara menys coneguda de les biblioteques, la que va més enllà de l'accés a continguts, informació i coneixement. Mostra les biblioteques des del seu vessant més social, de suport i inclusió de les persones a la societat. Ens mostra com els bibliotecaris del centre de Cincinnati, Stuart Goodson i Myra, es veuen revolucionats un dia habitual d'hivern quan persones sense llar decidixen refugiar-se a la seua biblioteca per a passar la nit.

Preu: 2 €. Entrada gratuïta amb el carnet de Biblioteques Gandia.

Dijous 21 d'octubre

17.30 h – Biblioteca de Santa Anna

"Aventura pirata a la biblioteca", a càrrec de Valeria Moreno. Una proposta per celebrar el Dia de la Biblioteca amb el llibre d'Irene Verdú. Vine, juga i viu una autèntica aventura a la teua biblioteca!

19:30 h – Biblioteca Central

Trobades amb autors, amb IRENE RODRIGO.

Presentació del seu llibre Tres lunas llenas (Editorial Versátil, 2021).

Irene Rodrigo ha fet, de la passió pels llibres, tota una forma de vida. Dedicada a la divulgació literària, com a creadora de la plataforma transmèdia sobre el món literari «Léeme», ha estat membre del jurat en la passada edició del concurs de pintura i narrativa Inspirats pel Botànic. Codirectora i presentadora del programa literari Una habitació pròpia, d'À Punt Mèdia, la divulgadora i guionista dona la benvinguda a la tardor, amb l'estrena d'una nova capçalera a la televisió autonòmica, Una habitació amb vistes, coincidint amb la publicació de la seua primera novel•la, Tres lunas llenas, premi València Nova de narrativa de la Institució Alfons El Magnànim. Una novel•la sobre el poder de la creació. Sobre com la vida creativa pot salvar-nos de caure en un abisme de foscor i culpa on les decisions no es prenen per desig, sinó per convenció o simple curiositat.

Presenta: Naiara Reig, periodista.

Divendres 22 d'octubre

10.00 h – Teatre Serrano

Trobada de joves amb PACO ROCA

Joves estudiants podran conversar amb aquest autor de còmics, guanyador dels principals guardons de la indústria. Durant la sessió, aprofundirà en la seua faceta com a il•lustrador. Una oportunitat d'apropar-se i conèixer personalment l'autor i preguntar-li detalls sobre la seva trajectòria.

Presenta: Òscar Gual, bibliotecari.

17.30 h – Biblioteca de Benipeixcar-Raval

"Aventura pirata a la biblioteca", a càrrec de Valèria Moreno. Una proposta per celebrar el Dia de la Biblioteca amb el llibre d'Irene Verdú. Vine i viu una autèntica aventura a la teua biblioteca!

19.30 h – Biblioteca Central

Trobades amb autors, amb PACO ROCA.

Probablement l'autor de còmics més popular a Espanya. Guanyador dels principals guardons, ha popularitzat en pocs anys la novel•la gràfica, convertint-se en un dels principals representants d'aquest corrent. Aprofundirem en la seua trajectòria artística, centrant-nos en les darreres obres que ha produït: Los surcos del azar, La encrucijada, La casa, El tesoro del Cisne Negro i Regreso al Edén. Repassarem amb ell aquests títols i tractarem d'esbrinar com afronta un nou treball i quins són el seus interessos com a creador.

Presenta: Òscar Gual, bibliotecari.

21 h – Biblioteca Central

Concert-recital de LATINTAVINO: El que vaig aprenent de la vida.

Latintavino ens conta, a través de la poesia i la música, una història de principi a fi, gràcies als textos originals de Mario Miret i les cançons versionades per Ángel Escudero. Narraran com, amb el temps, anem aprenent cada vegada més sobre l'amor i l'amistat, i com ens afecta el desamor, segons anem complint anys. Mario i Ángel es defineixen com contadors d'històries a les quals, sí o sí, cal posar la seua banda sonora.

Dissabte, 23 d'octubre

D'11 a 14 h i de 17 a 21 h – Plaça Rei En Jaume

LA BIBLIOTECA A LA PLAÇA. Espai de lectura a l'aire lliure,

D'11 a 14 h i de 17 a 21 h – Biblioteca Central

RELATS A CAU D'ORELLA, espectacle interactiu, a càrrec de l'Escola Teatre Serrano de Gandia. Dirigit a tots el públics. A través d'uns embuts, s'expliquen histories curtes per un sol espectador, que podrà asseure còmodament en hamaques habilitades per a l'ocasió. L'espectador pot triar la temàtica i el títol de la història que vol sentir. Amb acompanyament de música en directe.

*Horari especial de la Biblioteca Central i la Infantil aquest dissabte: de 10 a 13:30 h i de 17 a 20 h.

11.30 h – Casa de Cultura Marqués González de Quirós, sala d'actes

Trobades amb autors, amb ELOY MORENO

Presentació del seu nou llibre, Diferente, que es publica el 21 d'octubre. Després de l'èxit d'Invisible i de Tierra, Eloy Moreno torna amb una de les novel•les més esperades, amb la qual reivindica la lluita per valors importants en la nostra societat, sempre a través d'una trama plena d'enigmes i sorpreses. En aquesta ocasió, l'autor ens parla de la diferència i la normalitat. Eloy Moreno s'ha convertit en tot un referent de la literatura reivindicativa.

Presenta: Toni Ordiñana, director de l'IMAB.

12.30 h – Plaça Rei En Jaume

LA MOTXILLA DE CONTES, a càrrec de Rebombori

Activitat per a públic familiar. Hem omplit una motxilla de contes! Contes de nans, de castells encantats, de robots tristos i d'un unicorn que havia perdut un cadenat. Els nostres contes són divertits, però cal escoltar-los amb atenció, perquè ens portaran a qualsevol part del món.

T'atrevixes a viatjar amb nosaltres?

18.00 h – Biblioteca Central

LA FAMÍLIA DINO, a càrrec de Rebombori

Activitat per a públic familiar. La família Dino està formada per uns peculiars dinosaures que han aconseguit sobreviure a l'extinció, adaptant-se al món present i adoptant valors com la tolerància, el respecte al medi ambient, a la diversitat, la igualtat efectiva entre homes i dones... Amb els seus defectes i les seues virtuts, s'enfrontaran a aventures que no disten massa de les de qualsevol família.

19.00 h – Plaça Rei En Jaume

JAZZ NOIR. Concert de Jazz de JORDI SANS feat. Joni Witzi trio.

A partir d'una selecció de les millors BSO del cinema negre, viatjarem per emblemàtiques obres del setè art com Casablanca, The Third Man, Perry Mason, Harlem Nocturne, James Bond o Blue Velvet, entre d'altres. Amb una menció especial al mestre Henry Mancini, revisant obres seues com Peter Gunn o The Pink Panther. Una perspectiva, des de la vessant musical d'aquest gènere fosc i sensual, amb reminiscències dels anys 50', que ens transportarà a una època gloriosa del cinema... i de la música.

Diumenge, 24 d'octubre: DIA DE LA BIBLIOTECA

D'11 a 14 h – Plaça Rei En Jaume

LA BIBLIOTECA A LA PLAÇA. Espai de lectura a l'aire lliure.

*Horari especial de la Biblioteca Central i la Infantil: de 10 a 13.30 h

12.00 h – Plaça Rei En Jaume

Concert de RAMONETS: Flipa!

És un moment complicat, però "Flipa!", és una crida a l'optimisme, a ballar i aprendre que quasi tot està a les nostres mans. Ramonets parlaran amb els infants de les coses que els importen, donaran veu a les queixes que solen reivindicar amb tot el seu dret: com de difícil és canviar de col•le, com fot matinar, que saltar en el sofà no és tan greu, que volen passar més temps amb els seus pares... i que volen i necessiten, sobretot, jugar per a aprendre! A"Flipa!" tots ocupem a fons les nostres emocions amb música, humor, ball i molt d'afecte.

Abans del concert de Ramonets, farem el sorteig per conéixer els tres guanyadors del REPTE LECTOR d'enguany. Molta sort a totes i tots!

Dijous 28 d'octubre

19.30 h – Biblioteca Central, sala d'actes

Trobades amb autors, amb MARTA SANZ. Club de lectura: Parte de mí (Editorial Anagrama, 2021).

Sinopsi del llibre: El diari en Instagram d'un any de pandèmia contat per una de les nostres millors narradores. Un diari peculiar, escrit en successives entrades d'Instagram, sota l'etiqueta #ParteDeMí. La primera entrada és del 17 d'abril, i l'última del 31 de desembre.

Modera Agustina Pérez, catedràtica de Llengua castellana i Literatura.

Divendres 29 d'octubre

19.00 h – Biblioteca Central

Presentació del poemari Allà on em porte el vers, de FERRAN BRETÓ

Amb la companyia de José Manuel Prieto, Josep Piera i Maria Josep Escrivà, Ferran Bretó Martínez presentarà el seu poemari, guanyador del Premi de Poesia Teodor Llorente 2021, de la Pobla de Vallbona. Una obra que trenca esquemes, que és juganera i plurilectora, alhora que treballadament ingènua. Per finalitzar l'acte, es recitaran alguns dels poemes del llibre, per part de Saforíssims SL.

De 20 a 24 h – Biblioteca Infantil

ESPANTA LA POR, a càrrec d'Almudena Francés i Ideari.

Dirigit a xiquets i xiquetes valentes de 3r a 6è de Primària.

S´acosta el dia de Tots Sants, el millor moment de l'any per donar a conèixer els nostres monstres: el Butoni, l´Home del sac, els Donyets, la Quaranta-maula... i totes les històries de por, les velles i les novelles, les que hem sentit i les que hem llegit. Participa en els reptes que et proposem al Passaport a la Por, i aconseguix l'oportunitat de viure la nit més terrorífica de la biblioteca. Necessitaràs VALOR!

Dijous 4 de novembre

19.00 h – Biblioteca Central

Inauguració de l'Exposició ampliada "Lletraferides", un homenatge als amants de les lletres, que abasta tant l'anhel de la creació com l'encís de la lectura. Compilació fotogràfica de retrats d'autores i autors, i de lectores i lectors vinculats a la Safor. Les fotografies estaran exposades dins la biblioteca i al carrer (a la plaça del Rei En Jaume i al passeig de les Germanies). Autor de les fotografies: Juan José Todolí. Fins al 30 de novembre.

Divendres 5 de novembre

19.00 h – Biblioteca Central

Homenatge a la poeta FELÍCIA FUSTER. Una conversa entre Lluïsa Julià i Jordi Solà Coll, sobre la trajectòria vital i literària de la poeta, en la commemoració del centenari del seu naixement. A continuació, lectura de poemes de l'autora, a càrrec de Saforíssims, SL. Presenta: Teresa Pascual

Organitza: AELC

Dissabte 6 de novembre

20.00 h – Teatre del Raval Gandia

Concert de VERDCEL. Presentació del seu darrer treball musical, SOS. Memòria d'una pandèmia, un exercici creatiu, plàstic i literari, a partir de les vivències de la crisi sanitària. Espectacle polièdric i col•lectiu, on es barregen diferents formes d'expressió escènica, que arriben a l'espectador a través de diferents sentits. Grup de cançó d'autor encapçalat per l'alcoià Alfons Olmo.

Preu: 10 €/12 €. Informació i venda d'entrades: teatreravalgandia.org. Organitza: Teatre del Raval

Diumenge 7 de novembre

12.30 h – Palau Ducal dels Borja.

Visita literària al Palau: un recorregut per aquest edifici emblemàtic de la ciutat, on podrem descobrir connexions inèdites entre les sales i alguns dels seus objectes, amb autors i obres que van del segle XII al XX.

Inscripció i reserva gratuïtes: Palau Ducal dels Borja. Web: palauducal.com, c/e: visites@palauducal.com, tel: 96 287 14 65

19.00 h – Teatre Serrano.

BANDA CENTRE MUSICAL DE BENIOPA. Concert extraordinari de peces inspirades en obres literàries, amb motiu de la celebració dels Premis Literaris Ciutat de Gandia. Directora: Merche Femenia.

Dimarts 9 de novembre

19.00 h – Teatre Serrano, sala B

Cine Pot. LONGA NOITE, d'Eloy Enciso. Retrat de l'impacte íntim d'una guerra travessada per la seua memòria literària: Max Aub, Luis Seoane, Alfonso Sastre, Ramón de Valenzuela o Rodolfo Fogwill. Aquells fantasmes que tothom pensava oblidats invadixen el present. Enric Juliana farà una introducció prèvia a la pel•lícula i, en acabar aquesta, presentarà el seu darrer llibre, Aqui no hem vingut a estudiar, guardonat amb el premi Rodolfo Walsh de no-ficció 2021.

Organitza: Departament de Cultura

Dimecres 10 de novembre

19.30 h – Biblioteca Central

Trobades amb autors: Conversa amb IRENE SOLÀ, guanyadora del Premi de Literatura de la Unió Europea 2020, per la seua obra "Canto jo i la muntanya balla".

Presenta: Mercè Climent, escriptora i editora, qui mantindrà un col•loqui amb l'autora sobre aquesta novel•la, a més de fer un recorregut literari per altres de les seues obres.

Dijous 11 de novembre

Tot el dia - Llibreries de Gandia

Celebrem el DIA DE LES LLIBRERIES. Acompanyem les llibreries de la nostra ciutat i compartim un gran reconeixement per la seua tasca. Per a celebrar-ho, només t'has d'acostar a una d'elles i obtindràs un descompte en la compra de llibres.

Organitzen: Ambra Llibres, Llibreria Ferrer i Gavina Llibres

Divendres 12 de novembre

18.30 h – Teatre Serrano, sala B

HOMENATGE AL TIRANT LO BLANC. Lectura col•lectiva de fragments del Tirant, amb la participació de les comissions falleres infantils, cort d'honor infantil, reines i presidents infantils, falleres majors i autoritats.

Organitza: Federació de Falles de Gandia

Dissabte 13 de novembre

19.00 h – Palau Ducal. Saló de Corones

IX NIT DE CONTES AL PALAU. Selecció i lectura de relats, a càrrec de Martí Domínguez i Gràcia Jiménez. Lectura de microrelats premiats en el concurs Tirantianes, a càrrec d'alumnes de l'IES Tirant lo Blanc de Gandia, coordinats per la directora, Carmen Fuster Mollà. Tot, amb l'acompanyament musical de Javier Malonda (saxo) i Juanjo Moreno (piano), de l'Escola de Música del Grau de Gandia.

Presenta i coordina l'acte: Rafa Gomar, escriptor i poeta, president de Saforíssims, SL

Col•labora: Saforíssims, SL

Diumenge 14 de novembre

19.00 h – Teatre Serrano.

XXV HOMENATGE A LA PARAULA. Ignasi Mora: un escriptor insòlit. Amb l'espectacle 'Un corrent interminable', basat en la seua obra. Interpretat per Ruth Palonés, Xavier Ferrer, Adrià Sanz, Joan Moncho i Cebrià Molinero, actors de l'Escola del Teatre Serrano. Guió escrit i dirigit per Ximo Vidal.

Organitza: CEIC Alfons el Vell.

Dilluns 15 de novembre

11.30 h – Teatre Serrano

Trobada de joves amb SILVESTRE VILAPLANA Joves estudiants podran conversar amb aquest autor valencià, que ha conreat tant la poesia com la narrativa. Les seues obres han estat distingides amb diversos premis i reconeixements com el de Crítica Serra d'Or, el Ciutat d'Alzira o el Miquel Martí i Pol de poesia, també l'Alfons el Magnànim de narrativa per El quadern de les vides perdudes i el Vila de Tiana-Memorial Agustí Vehí de Novel•la Negra per Els ossos soterrats.

Presenta: Lola Camarena, bibliotecària.

Dijous 18 de novembre

19 h - Casa de Cultura Marqués Gonzàlez de Quirós, sala d'actes.

Trobades amb autors: Conversa amb POL GUASCH, escriptor, productor cultural i investigador, qui acaba de publicar Napalm al cor, Premi Llibres Anagrama de Novel•la 2021.

Presenta: Jose Manuel Prieto, periodista, escriptor i poeta, qui dialogarà amb l'autor sobre la seua novel•la guardonada.

Divendres 19 de novembre

19.30 h - Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, sala d'actes

Trobades amb autors: Conversa amb IGNACIO PEYRÓ. Presentació del seu treball de literatura gastronòmica, Comimos y bebimos. Notas de cocina y vida. Un festí literari, amb erudició i humor de postres, on, mes a mes, incorpora apunts d'història i de records.

Presenta: Joan Iborra, historiador, el qual acompanyarà l'autor en el seu trajecte de literatura i cuina.

En acabar la presentació, hi haurà un menú-degustació al Palau Ducal, inspirat en les propostes d'aquest llibre i elaborat per Rubén Moreno, restaurador.

Preu menú: 35 €. Venda de tiquets: Palau Ducal dels Borja. Web: palauducal.com • Tel. 96 287 14 65 • c/e: visites@palauducal.com

Dissabte 20 de novembre

12.00 h – Palau Ducal dels Borja

VISITA LITERÀRIA AL PALAU, un recorregut per aquest edifici emblemàtic de la ciutat, on podrem descobrir connexions inèdites entre les sales i alguns dels seus objectes, amb autors i obres que van del segle XII al XX. Inscripció i reserva gratuïta: Palau Ducal dels Borja. Web: palauducal.com, c/e: visites@palauducal.com, tel. 96 287 14 65

19.00 h - Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, sala d'actes

Trobades amb autors: Conversa amb NAJAT EL HACHMI, filòloga àrab i escriptora, la qual ens presentarà la seua darrera novel•la, Dilluns ens estimaran, la versió castellana de la qual ha rebut el Premi Nadal de Novel•la 2021.

Presenta: Maria Bravo, llibretera de Gandia, la qual acompanyarà l'autora en un recorregut més ampli per les seues obres.

Diumenge 21 de novembre

A partir de les 10.00 h – Monestir de Sant Jeroni de Cotalba

10.00 h - Experiència cultural, històrica i artística, amb una visita teatralitzada al monestir.

12.00 h - Experiència musical, amb el concert Plant d'Amor, Ausiàs March, de Capella de Ministrers.

14.00 h - Experiència gastronòmica, amb el dinar que se servirà al refectori del monestir, a càrrec d'Eventos el Poblet.

Informació, reserves i venda de tiquets: Monestir de Sant Jeroni de Cotalba. Web: www.cotalba.es Tel. 619 52 40 93, c/e: info@cotalba.es

19 h – Teatre Serrano

Acte de Lliurament dels PREMIS LITERARIS CIUTAT DE GANDIA 2021: LIX premi Ausiàs March de Poesia, XLIII premi Joanot Martorell de Narrativa i V premi Joan Roís de Corella a la Trajectòria Literària. I cloenda de la Tardor Literària 2021.

Amb la participació d'El Diluvi, Jonatan Penalba, L'Aniversari (Juan A. González i Andrea Torres), Mississipi, Dimensión Vocal, i la col•laboració de Clara Juan, Javier Malonda i Ximo Vidal. Presenta l'acte: Maria Fuster, periodista. Direcció: Joan Muñoz i Ximo Vidal.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?