Deportes

Xavi Pascual: "El que vam aconseguir amb el Barça és difícil de repetir"

Al 'Que t'hi jugues!' parlem amb Xavi Pascual, entrenador del Dinamo de Bucarest i exentrenador del Barça d'handbol, el dia abans del seu retorn al Palau Blaugrana

Xavi Pascual: "El que vam aconseguir amb el Barça és difícil de repetir"

Xavi Pascual: "El que vam aconseguir amb el Barça és difícil de repetir"

06:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001797206/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Que t'hi Jugues!' hem parlat amb l'actual entrenador del Dinamo de Bucarest, Xavi Pascual, el dia abans del seu retorn al Palau Blaugrana per enfrontar-se al seu anterior equip, el FC Barcelona, en el partit de la quarta jornada del grup B de l'EHF Champions League. "El Palau sempre m'ha tractat molt bé i el carinyo i l'estima dels últims partits és inesborrable", ha dit Pascual sobre el seu retorn al Palau Blaugrana, que va ser casa seva entre el 2009 i el 2021 aconseguint un total de 61 títols, entre els quals destaquen tres Lligues de Campions.

Pel que fa a la seva etapa al capdavant de la banqueta del FC Barcelona, Pascual ha destacat la magnitud de tots els èxits assolits. "El que vam aconseguir és difícil de repetir, tot i que mai se sap el que pot passar", ha dit l'entrenador català al 'Què t'hi Jugues!'.

Xavi Pascual també ha parlat sobre la recent derrota del Barça davant el Magdeburg a la final del Mundial de Clubs, la SuperGlobe, i li ha restat importància. "Quan jugues amb els bons pots perdre i el Barça va jugar contra els bons i va perdre", ha dit Pascual, qui ha afegit que "en el món de l'handbol hi ha diversos equips que tenen molt nivell i que et poden guanyar, i com a tal s'ha d'acceptar".

Per últim, sobre el paper a l'EHF Champions League del seu actual equip, el Dinamo de Bucarest, Pascual ha remarcat que "l'objectiu és gaudir-ho. Som una estructura en creixement i ens hem d'estabilitzar com a club per poder ser un equip sòlid", al que ha afegit "s'han anat canviant coses, però encara se n'han de canviar més, pas a pas però sense aturar-se".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00