Sociedad

El PI demana restringir les aglomeracions per Sant Joan i altres festes

En una carta al Govern balear s'apunta que l'excés de gent està degradant la celebració

El PI demana controlar els excessos de gent per les festes de Sant Joan. / PIXABAY.

Mahón

El president de el Comitè local del Pi-Proposta per les Illes Balears a Ciutadella i vicepresident de la formació, Toni Bosch, ha demanat al Govern baleart que analitzi la possibilitat d'establir quotes màximes, acompanyades de les mesures que les garanteixin, per modular les concentracions humanes "excessives" durant les festes de Sant Joan.

Bosch ha indicat que preservar el funcionament de les festes patronals, no només les de Ciutadella, sinó també de la resta de pobles de Menorca "és un treball de tots". "Si no som valents i no es posa ordre els nostres néts ja no podran viure unes festes que s'han conservat igual des de fa dècades".

En aquest punt, ha considerat que les festes de Ciutadella "s'estan degradant de manera preocupant, ja que es produeix una massificació exagerada". Bosch ha indicat que part de la culpa la tenen "les crides que es fan per guanyar diners".

D'altra banda, ha recordat que l'any passat es va organitzar una manifestació per protestar pels excessos viscuts i ha apuntat que els assistents "no eren persones que acostumen a manifestar-se, sinó gent gran o caixers i les seves famílies".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00