Tribunales

Demanen presó permanent revisable pel robatori mortal a Sant Jordi

L'advocat de la família de la dona de 91 anys de Sant Jordi Desvalls que va morir després d'un robatori violent a casa seva considera que l'assaltant va cometre un assassinat mentre que la fiscalia ho rebaixa a homicidi imprudent i demana 9 anys.

El cas, que va passar a finals de novembre de 2019, es comença a jutjar aquest dijous amb jurat popular.

La casa de la víctima. / Imatge: Ràdio Girona

Girona

Els fets van passar a finals de novembre del 2019 quan l'acusat, veí de Salt, tenia 19 anys. Segons el relat de la fiscalia, va entrar a la casa de la victíma, una dona de 91 anys veïna de Sant Jordi Desvalls, la va bufetejar amb la intenció d'atemorir-la perquè li digués on guardava els diners i els objectes de valor.

La víctima, que estava sola, va demanar ajuda amb el botó de teleassistència. Minuts més tard, un familiar la va trobar a terra. Va ingressar a l'hospital, on va morir un mes després a causa dels traumatismes que li van quedar.

Jordi Colomer, advocat

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1634742522687/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El fiscal demana 9 anys de presó per robatori amb violència i un delicte d'homicidi imprudent però l'advocat de la família, Jordi Colomer, ho considera assassinat i demana presó permanent revisable, que és el que preveu el codi penal al tractar-se d'una víctima especialment vulnerable.

La defensa, per la seva banda, considera que es tracta d'un robatori violent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00