Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
ARREL

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat i Velorecicla mostren als joves la mecànica bàsica de les bicicletes

'La bici i tu' és un taller on els participants aprenen la tècnica per a posar en marxa o reparar aquest vehicle de dos rodes

Arrel (20/10/2021)

Arrel (20/10/2021)

27:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1634806291_873115/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat està oferint un taller gratuït sobre el manteniment de bicicletes en sis municipis de la comarca.

L’associació sense ànim de lucre Velorecicla imparteix aquesta activitat, que compta amb la col·laboració de l’IVAJ, i està adreçada a joves entre 12 i 30 anys. En la sessió formativa, els participants aprenen coneixements bàsics de la mecànica per a la posada en marxa i reparació d’aquest vehicle de dos rodes.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat, en Arrel ha explicat com està anat aquest cicle de La bici i tu que es va estrenar el passat divendres a Agres.

La Casa de la Joventut de Cocentiana acull aquest dijous el taller, demà és el torn en el poliesportiu de Banyeres de Mariola, el dissabte se celebrarà en el poliesportiu de Muro i el dilluns serà al pati del col·legi d’Alfafara. L’última cita de La bici i tu està fixada per al 29 d’octubre al Centre Cervantes Jove d’Alcoi.

Velorecicla, que es dedica a la recollida i posada en marxa de bicicletes usades per donar-les a entitats que treballen amb persones en situació o risc d’exclusió social, posa a disposició dels assistents al taller una bicicleta però, també, està l’opció que els joves es porten la seua. Per altra part, en aquestes jornades, l'associació sense ànim de lucre explicarà als joves la seua missió i el valor social de les tasques de voluntariat i solidaritat.

Les persones interessades en participar en aquest taller es poden inscriure al seu Centre d’Informació Juvenil o, en el cas dels municipis de menor població, a l’ajuntament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00