Domingo, 05 de Diciembre de 2021

Otras localidades

ARREL

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat i Velorecicla mostren als joves la mecànica bàsica de les bicicletes

'La bici i tu' és un taller on els participants aprenen la tècnica per a posar en marxa o reparar aquest vehicle de dos rodes

Descargar

Compartir

El código del iframe se ha copiado al portapapeles

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat està oferint un taller gratuït sobre el manteniment de bicicletes en sis municipis de la comarca.

L’associació sense ànim de lucre Velorecicla imparteix aquesta activitat, que compta amb la col·laboració de l’IVAJ, i està adreçada a joves entre 12 i 30 anys. En la sessió formativa, els participants aprenen coneixements bàsics de la mecànica per a la posada en marxa i reparació d’aquest vehicle de dos rodes.

Iván Jover, gerent de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat, en Arrel ha explicat com està anat aquest cicle de La bici i tu que es va estrenar el passat divendres a Agres.

La Casa de la Joventut de Cocentiana acull aquest dijous el taller, demà és el torn en el poliesportiu de Banyeres de Mariola, el dissabte se celebrarà en el poliesportiu de Muro i el dilluns serà al pati del col·legi d’Alfafara. L’última cita de La bici i tu està fixada per al 29 d’octubre al Centre Cervantes Jove d’Alcoi.

Velorecicla, que es dedica a la recollida i posada en marxa de bicicletes usades per donar-les a entitats que treballen amb persones en situació o risc d’exclusió social, posa a disposició dels assistents al taller una bicicleta però, també, està l’opció que els joves es porten la seua. Per altra part, en aquestes jornades, l'associació sense ànim de lucre explicarà als joves la seua missió i el valor social de les tasques de voluntariat i solidaritat.

Les persones interessades en participar en aquest taller es poden inscriure al seu Centre d’Informació Juvenil o, en el cas dels municipis de menor població, a l’ajuntament.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?