Actualidad
AMB VEU DE DONA 2021

Amb Veu de Dona 2021, fem-nos visibles

El 5 de novembre l'Hotel H10 Imperial Tarraco acull la 3era edició de Amb Veu de Dona. Una jornada de debat i reflexió sobre el paper de la dona al món rural, la gastronomia i la cultura a Tarragona per fer visible el seu paper en cadascun dels seus camps i desmuntar alguns mites.

És cert de que els homes eren caçadors i les dones recol·lectores?. Quantes dones pintores o escultores sabries dir?. Perquè, encara ara, el nom de grans xefs s’escriu en masculí?

Són alguns dels aspectes als que ens acostarem a la 3era edició de Amb Veu de Dona per aquest 2021 a través de tres converses, tres taules, sobre l’agricultura, gastronomia i cultura amb noms propis de cada sector com el de la xef Gesamí Carmés, la presidenta de la DOP Avellana Reus, Ester Gomis o la dissenyadora de moda Paola Molet.

La voluntat és de fer visible la seva aportació i paper dels seus respectius camps i ho farem a l’Hotel H10 Imperial Tarraco de Tarragona a partir de les 18hs del dia 5 de novembre i amb la conducció de la periodista de SER Catalunya Paula Paño.

Podeu descarregar les vostres ENTRADES gratuïtes:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-amb-veu-de-dona-198821509487

 3 taules, 9 dones

Obrirem amb la primera taula sota el binomi de dona i agricultura.

Comptarem amb Marina Lozano, Investigadora de l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), Esther Gomis, Presidenta de la DOP Avellana de Reus i a Anna Boleda, Ramadera copropietària de “La Segalla”.

El món de la gastronomia l’abordarem a través de la segona taula amb Gesamí Caramés, la xef del programa televisiu “Cuines”, Juani Piñana, Sommelier i Presidenta de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre i Ruth Ceperuelo, propietària de les cases rurals “El Secret de la Conca” a la Conca de Barberà.

La tercera i última taula ens servirà per reivindicar noms propis de dona en la història de l’art així com també saber quin paper juga en el disseny de moda i en les arts escèniques amb Sara Espinós Doctora en Història de l’art (URV) i del col·lectiu la Roldana, Paola Molet dissenyadora afincada a Salou que ha desfilat dos cops a la 080 i Maria Bravo creadora de la Cia. Teatrosfera per impulsar projectes de teatre social i crear espais artístics que parlin de les opressions de gènere.

Música en directe per arrodonir la jornada

Tancarem la jornada amb la música en directe de Monkey Jane, compositora i intèrpret cambrilenca, que ens presentarà dos temes inclosos als seus dos treballs publicats Changes (2020) i Silent Noise (2021).

Clourem amb un còctel final amb degustació de vermut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00