Lunes, 24 de Enero de 2022

Otras localidades

ÚLTIMA HORA ÚLTIMA HORA Un atacante muerto tras irrumpir armado en una clínica universitaria en Alemania
AMB VEU DE DONA 2021

Amb Veu de Dona 2021, fem-nos visibles

El 5 de novembre l'Hotel H10 Imperial Tarraco acull la 3era edició de Amb Veu de Dona. Una jornada de debat i reflexió sobre el paper de la dona al món rural, la gastronomia i la cultura a Tarragona per fer visible el seu paper en cadascun dels seus camps i desmuntar alguns mites.

És cert de que els homes eren caçadors i les dones recol·lectores?. Quantes dones pintores o escultores sabries dir?. Perquè, encara ara, el nom de grans xefs s’escriu en masculí?

Són alguns dels aspectes als que ens acostarem a la 3era edició de Amb Veu de Dona per aquest 2021 a través de tres converses, tres taules, sobre l’agricultura, gastronomia i cultura amb noms propis de cada sector com el de la xef Gesamí Carmés, la presidenta de la DOP Avellana Reus, Ester Gomis o la dissenyadora de moda Paola Molet.

La voluntat és de fer visible la seva aportació i paper dels seus respectius camps i ho farem a l’Hotel H10 Imperial Tarraco de Tarragona a partir de les 18hs del dia 5 de novembre i amb la conducció de la periodista de SER Catalunya Paula Paño.

Podeu descarregar les vostres ENTRADES gratuïtes:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-amb-veu-de-dona-198821509487

 3 taules, 9 dones

Obrirem amb la primera taula sota el binomi de dona i agricultura.

Comptarem amb Marina Lozano, Investigadora de l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), Esther Gomis, Presidenta de la DOP Avellana de Reus i a Anna Boleda, Ramadera copropietària de “La Segalla”.

El món de la gastronomia l’abordarem a través de la segona taula amb Gesamí Caramés, la xef del programa televisiu “Cuines”, Juani Piñana, Sommelier i Presidenta de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre i Ruth Ceperuelo, propietària de les cases rurals “El Secret de la Conca” a la Conca de Barberà.

La tercera i última taula ens servirà per reivindicar noms propis de dona en la història de l’art així com també saber quin paper juga en el disseny de moda i en les arts escèniques amb Sara Espinós Doctora en Història de l’art (URV) i del col·lectiu la Roldana, Paola Molet dissenyadora afincada a Salou que ha desfilat dos cops a la 080 i Maria Bravo creadora de la Cia. Teatrosfera per impulsar projectes de teatre social i crear espais artístics que parlin de les opressions de gènere.

Música en directe per arrodonir la jornada

Tancarem la jornada amb la música en directe de Monkey Jane, compositora i intèrpret cambrilenca, que ens presentarà dos temes inclosos als seus dos treballs publicats Changes (2020) i Silent Noise (2021).

Clourem amb un còctel final amb degustació de vermut.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?