Martes, 07 de Diciembre de 2021

Otras localidades

Premios

Èxit de la XI edició dels Premis del Grup Ràdio Gandia

Gala especial i emocionant que ha retransmés en directe la televisió Telesafor

Foto de família dels premiats en la XI gala dels Premis del Grup Ràdio Gandia

Foto de família dels premiats en la XI gala dels Premis del Grup Ràdio Gandia / Àlex Oltra

Moment màgic el viscut al Teatre Serrano amb l'actuació de Marta Sánchez. En un acústic perfecte i acompanyada del piano l'artista donava inici a la XI edició dels Premis del Grup Ràdio Gandia, en la que ha estat present amb diverses cançons.

Després de la suspensió de la gala de 2020, per la pandèmia, ningú s'ha volgut perdre este esdeveniment que premia el talent i la professionalitat per fer una societat millor de diverses persones i entitats de la Safor. Per l'escenari, d'un Teatre Serrano totalment ple de gent, hem vist l'emoció i els agraïments dels 11 protagonistes de la nit per als qui esta jornada és ja inoblidable.

L'edició XI dels premis ha tingut els següents noms i cognoms, i en este enllaç pots vore les entrevistes prèvies a la gala:

El Premi del Grup Ràdio Gandia a la Trajectòria ha sigut per a Isabel Morant. Ha lliurat el premi Vicent Frasquet, director del Hotel RH Bayren. La historiadora, catedràtica i vicerectora de la Universitat de València ha dit que "una trajectòria és una vida i com que la vida la fem amb els altres, una vida és la llegua i la terra. Agraïsc a tots els qui han format el nosaltres que fa que un siga el que és". També ha remarcat la importància de l'educació per a la igualtat entre dones i homes.

El Premi del Grup Ràdio Gandia d'Innovació ha sigut per a Andreu Climent. Ha lliurat el premi María del Carmen Martínez, Gerent de Saneamientos Martínez.  L'investigador de la Universitat Politècnica de València ha destacat "és un gran honor rebre el premi, que també és de molta gent que treballa amb mi perquè les coses milloren. Un innovador és el qui pensa que el futur pot ser millor que el present".

El Premi del Grup Ràdio Gandia d'Igualtat ha sigut per a Adomar, Associació de dones de la Mar. Ha lliurat el premi Salva Roque, Fundador i Gerent d'Oliva Mobles-Grupo Roque. La presidenta d'Adomar, Raquel Llopis ha recollit el premi, qui ha assegurat a tots els presents que "des d'Adomar és un dia d'alegria que compartim amb totes les nostres estreles que estan al cel i també dedicar el premi a totes les dones de la mar".

El Premi del Grup Ràdio Gandia d'Empresa ha sigut per a Bronces Jordá. Ha lliurat el premi David Victoria, director Oficina Gandia Centre de Caixa Popular. El CEO de Bronces Jordá, Kico Jordá ha recollit el premi. Ha donat les gràcies al jurat, ha recordat a son pare i "el treball de tot l'equip de treballadors de l'empresa. Hui és una nit d'agraïment als qui al llarg dels 82 anys que té l'empresa han fet que siga mereixedora del guardó. La unió fa la força i és tradueix en resultats i beneficis per a tots".

El Premi del Grup Ràdio Gandia de Cultura ha sigut per a Marina Mascarell. Ha lliurat el premi Yolanda Balaguer, alcaldessa d'Oliva. La coreògrafa i ballarina ha donat les gràcies i ha explicat que hagut d'eixir fora per a créixer en el món de la dansa "vull agrair l'esforç dels meus pares per convertir les impossibilitats en oportunitats". Marina Mascarell s'ha desplaçat des d'Holanda en un viatge exprés per a estar en la gala i recollir el seu merescut premi.

El Premi del Grup Ràdio Gandia de Medi Ambient ha sigut per a Ismael Aznar. Ha lliurat el premi Francisco Estrela, Gerente de Ulsan Motor Kia Gandia, Xàtiva, Ontinyent. L'ambientòleg al seu discurs, molt emocionat, ha remarcat que "el meu premi també és de la meua família, de ma mare pel seu suport i de totes les mestres que m'han ensenyat tant al llarg de la meua vida. El temps de les paraules ha d'anar acabant i ha de començar el temps dels fets pel que fa al canvi climàtic". Ismael Aznar ha fet el discurs més reivindicatiu perquè ha dit que no es pot defendre el medi ambient i projectar una nova carretera com és la Cv-60 per a la Safor, com tampoc tindre el Serpis buit d'aigua i mort quan Beniarrés està al 75% de la seua capacitat.

El Premi del Grup Ràdio Gandia d'Esports ha sigut per a Juanvi Escolano. Ha lliurat el premi María Dolores Soliva, directora de Finanzas de Konfort Sueños SL. L'entrenador ha afirmat que "em dedique a la meua passió l'esport. És un orgull este premi i el grup dels meus atletes. Espere que continue l'excel·lent moment que està vivint l'esport a la ciutat de Gandia". També ha agraït de tot cor al Grup Ràdio Gandia donar cabuda a tots els continguts esportius de la comarca i sempre estar al costat dels esportistes, entrenadors i clubs esportius.

El Premi del Grup Ràdio Gandia de Música ha sigut per a la Delegació en la Safor-Valldigna de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Ha lliurat el premi Juanjo Ramos, director de Tanatori i Crematori Guixa. La presidenta comarcal de la FSMVC, Cristina Fornet ha recollit el premi i ha ressaltat "el treball de tots per dur endavant les 32 societats musicals de la comarca. Sabem que sense música no hi ha vida". Fornet ha posat l'accent en l'esforç de tots els músics i bandes per a resistir la gran parada que han patit per la pandèmia i la necessitat vital que té la societat de música.

El Premi del Grup Ràdio Gandia de Solidaritat ha sigut per a AFA La Safor, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de la Safor. Ha lliurat el premi Fermí Romaguera, membre del Consell d'Administració del Grup Ràdio Gandia. Paco Sabater, vicepresident de la Junta directiva d'AFA la Safor ha recollit el premi i ha dit que "Afa La Safor va néixer d'un grup de familiars, tenim un àmbit comarcal i oferim recursos per a les persones amb alzheimer. Entre tots aconseguim que les famílies no se senten abandonades".

El Premi del Grup Ràdio Gandia d'Investigació ha sigut per a Jesús Alonso. Ha lliurat el premi Pedro Izquierdo, president del Centre Històric Comercial de Gandia. El qui ha sigut més de 20 anys arxiver municipal ha compartit el premi "amb els companys de les biblioteques, amb els investigadors que treballen per un país més digne i desvelat. Cal comprovar les fons i la fiabilitat de les coses pel bé de la democràcia". En eixe sentit ha fet valdre la seua feina en un món digital per on circulen moltes mentides i falsedats en Internet i les xarxes socials.

El Premi del Grup Ràdio Gandia de Medicina ha sigut per al personal sanitari del Departament de Salut de Gandia. Ha lliurat el premi l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto. El gerent del Departament de Salut de Gandia, Joaquín Miñana, ha recollit el premi i només dir dos paraules ha sigut interromput per un fort i espontani aplaudiment del públic. Segons Miñana "hem treballat per superar una pandèmia que no esperàvem i per a la que no estàvem preparats. Hem passat por i hem hagut d'oblidar les ganes d'abraçar als familiars per tal de no passar-los la malaltia. Tots hem atès en primera línia amb el risc de contagi. No hem mirat si era festa o fora d'horari per tal d'atendre a la gent". A més a més ha tingut un reconeixement per al comportament de tota la societat en els pitjors moments de la crisi sanitària del coronavirus i ha recordat la feina feta de les més de 1.800 persones que treballen al Departament de Salut de Gandia.

La gala ha sigut conduïda pel periodista Daniel Ardid i s'ha retransmés en directe i per streaming per Telesafor en un programa especial presentat per Marc Oliva. El discurs del cap d'Informatius, Enrique Bodí, i la gran foto de família, amb tots els premiats, el jurat i els patrocinadors, que fan possibles estos premis, ha posat punt final a la XI edició dels Premis del Grup Ràdio Gandia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?