Miércoles, 01 de Diciembre de 2021

Otras localidades

SESIÓN DE CONTROL SESIÓN DE CONTROL Sigue en directo la sesión de control al Gobierno en el Congreso

Més de 2.000 professionals de l'IbSalut passaran d'eventuals a fixes durant 2022

Patrícia Gómez anuncia 6 milions d'euros per contractar nous professionals

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu / Wikipedia

La consellera de Salut, Patricia Gómez, anuncia que al 2022 es triplicaran les inversions a les illes, amb 85 milions d’euros que es destinaran a consolidar infraestructures i també a crear-ne de noves.

Entre les inversions més destacades, els 12,2 milions d’euros que, gràcies al pla INVEAT, el pla d’inversions en equips d’alta tecnologia del Ministeri de Sanitat, permetrà renovar els equips d’alta tecnologia.

A més, es dedicaran 6 milions d’euros a quatre plans de recursos humans, destinats a augmentar la contractació de personal per reforçar determinats serveis a les àrees de salut d’Eivissa i de Menorca, així com a Salut Mental i a Noves Prestacions.

A més, per a l’any que ve es preveu consolidar el personal eventual en interí, la qual cosa farà que 2.305 persones que ara mateix tenen un contracte eventual amb el Servei de Salut passin a ser interins o fixes, amb tots els beneficis que això comporta. Dins aquest còmput es creen 1.190 places estructurals noves, que s’afegiran a la plantilla actual del Servei de Salut.

Així mateix, es preveu adreçar 8 milions d’euros a la unificació dels sistemes d’informació de tots els hospitals i d’atenció primària. També es licitaran els projectes del Canal Salat de Ciutadella i el servei d’urgències d’atenció primària de Maó i l’ampliació de la unitat bàsica de salut des Mercadal, a més del concurs d’idees pel nou centre de salut d’Alaior.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?