Actualidad
TERTÚLIA DE CONSELLERS

Els grups parlamentaris es mostren molts preocupats per l'escalada de contagis

Tots ells fan una crida a la vacunació, ja que el descontrol de la pandèmia que s'està vivint durant aquestes darreres setmanes preocupa a la classe política

Tertúlia de Consellers (29/11/2021)

Tertúlia de Consellers (29/11/2021)

39:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_andorra_elbalcoandorra_20211129_193100_201000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

El descontrol de la pandèmia que s'està vivint durant aquestes darreres setmanes preocupa i molt a la classe política. Tant majoria com oposició coincideixen que el repunt de contagis, sobretot aquest darrer cap de setmana és alarmant i preocupant juntament amb el nombre d'hospitalitzats.

El conseller general liberal, Marc Magallón, reconeix que, possiblement, hi ha hagut una certa relaxació i que ara cal tornar a ser conscients que la pandèmia no s'ha acabat i cal seguir lluitant per combatre el virus.

Per la seva part, el conseller general de Terceravia, Oliver Alis, també s'ha mostrat molt preocupat per la situació actual i ha volgut fer una crida a la ciutadania perquè es vacuni i es protegeixi del virus.

Finalment, la consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, considera que el repunt era previsible, tenint en compte que estem gairebé a les portes de l'hivern. En aquest sentit, malgrat la preocupació que hi ha per les dades actuals, ha volgut mostrar una dosi d'optimisme gràcies a la vacuna.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00