Deportes

Antonio de la Rosa: "Quiero ser la primera persona en cruzar los 3.000 km que separan Chile de la Antártida"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'aventurer espanyol que vol emular l'expedició d'Ernest Shackleton

Antonio de la Rosa: "Quiero ser la primera persona en cruzar los 3.000 km que separan Chile de la Antártida"

Antonio de la Rosa: "Quiero ser la primera persona en cruzar los 3.000 km que separan Chile de la Antártida"

03:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1638797804792/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat del repte de l'aventurer espanyol Antonio de la Rosa, que vol ser el primer a creuar els 3.000 quilòmetres que separen Xile de l'Antàrtida. I ho farà a rem, a vela amb una petita embarcació i finalment a esquí de travessa. El seu objectiu és emular l'expedició d'Ernest Shackleton, que fa més de cent anys va intentar arribar al punt zero de l'Antàrtida. L'aventurer espanyol, tot i tenir un fort constipat creu que el dia vuit podrà tenir una finestra de bon temps, que és el que necessita per fer la primera part d'aquest repte. "Quiero ser la primera persona en cruzar los 3.000 km que separan Chile de la Antártida", ha afirmat convençut a SER Catalunya.

"La primera parte es, con diferencia, la más complicada, la que creo que tiene más protagonismo y la más importante", ha explicat de la Rosa al 'Què t'hi Jugues!'. "Es la que hago a remo, con un esfuerzo físico total, es la que necesito la fortaleza física para realizarla, o remas o no avanzas", ha explicat l'aventurer, qui ha afegit que "es el lugar más complicado con vientos de 100 km por hora y olas que pueden superar los 8 metros de altura. Estas condiciones unidas al frío del agua y de la temperatura, son condicionantes que van a afectar mucho las posibilidades de éxito de esta expedición", ha relatat Antonio de la Rosa. Si tot va bé, l'aventurer espanyol podria trigar entre 30 i 40 dies en aconseguir la fita més important de la seva història.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00