Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

Salut obre ja la tercera dosi a la franja d'entre 40 i 49 anys

La cita es pot demanar a través de citavacunacovid.ibsalut.es

Imatge d'una vacunació

Imatge d'una vacunació / IBSalut

La Conselleria de Salut i Consum obre a partir d’aquest dilluns a les 15h el sistema d’autocitació digital BitCita perquè les persones d’entre 40 i 49 anys puguin demanar hora per rebre la dosi de record del vaccí de la COVID-19. Salut fa una crida a les persones d’aquest grup d’edat perquè reservin cita, que es pot demanar a citavacunacovid.ibsalut.es.

La població diana d’aquesta franja d’edat és de 145.590 persones en el conjunt de Balears, 113.456 de les quals a Mallorca, 10.662 a Menorca, 20.164 a Eivissa i 1.348 a Formentera.

Les condicions que s’han de complir per poder rebre la dosi de record són tenir entre 40 i 49 anys, haver rebut la pauta completa de vaccinació de la COVID-19 i que hagin passat almenys sis mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de AstraZeneca o Janssen. A més, les persones que hagin passat la infecció han d’esperar quatre setmanes per poder ser vaccinades amb la dosi de reforç.

Menorca es vaccinarà als centres de salut i a l’Hospital Mateu Orfila. La Conselleria de Salut i Consum recorda que la vaccinació és segura i eficaç per combatre la pandèmia de COVID-19, com demostra l’evidència científica.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?