Domingo, 23 de Enero de 2022

Otras localidades

Maó instal·la 3 nous radars a la xarxa viària

Aquest tres radars, més el ja instal·lats als carrers peatonals, no entraran en vigor fins dia 15 de febrer

Zona on s'ubicarà un dels radars

Zona on s'ubicarà un dels radars / Google

L’Ajuntament de Maó ha incorporat 3 nous radars a la xarxa viària del municipi. Es tracta de dos radars fixos a la Via de Ronda i un altra al nucli urbà de Sant Climent, que ja estan instal·lats, tot i que no entraran en funcionament fins al proper 15 de febrer.

Per demostrar que no existeix afany recaptatori i que l’objectiu és la reducció de la velocitat en aquests trams concrets per una qüestió, exclusiva, de seguretat, després de diverses peticions ciutadanes, l’Ajuntament ha iniciat un període informatiu, que s’allargarà durant tot un mes, on les càmeres no sancionaran. L’objectiu és informar a tota la ciutadania de l’existència d’aquest sistema de control.

El primer radar de Via Ronda està situat a una zona 30 Km, entre la rotonda de la Salle i la rotonda de Ses Quatre Boques i el segon radar està ubicat a una zona 50 km, entre la rotonda del cementiri i la rotonda de Mare de Déu del Carme . El nou radar de Sant Climent està situat en una zona 30 km, a l’entrada del municipi per la carretera de Cala en Porter.

És important assenyalar que durant els darrers 20 anys, s’han donat nombrosos accidents en aquests dos trams de la Via ronda. Concretament, a la zona on es situa un dels radars, entre el cementiri i la rotonda del Carme, va tenir lloc un accident mortal, fa un parell d’anys. El segon radar està situat a la zona de via ronda més propera a les escoles i al poliesportiu municipal, una zona molt transitada per fillets i filletes. I el mateix passa amb la zona de Sant Climent.

Per altra banda, és important destacar que, des de fa mesos, ja es fan controls de velocitat en aquests mateixos trams, que estan senyalitzats com a zona de radar i que es seguiran fent en les properes setmanes.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?