Sociedad
ESPECIAL 8M

"Cal apostar per la corresponsabilitat"

Avui mirada de dona advocada que fa set anys va optar per obrir el seu propi bufet d'advocats. Virginia Peña advocats. Amb seu a Reus. Ens parla de la seva experiència com a dona i professional i fa una crida a no baixar la guàrdia perquè la conciliació no acabi apartant del camí a les dones que vulguin tirar endavant amb la seva professió.

Viginia Peña / Jordi Cartañá

Virginia Peña és advocada i ja fa vint anys que exerceix. Primer amb altres companys associats però des del 2015 va decidir obrir el seu propi bufet d’advocats a Reus. Ens explica que la presencia de la dona en l’advocacia frega la meitat del percentatge dones-homes i destaca que hi ha moltes dones que volen tirar endavant la seva carrera professional i familiar però que molts cops la primera se’n veu molt afectada.

Reus

És un dels elements que contribueixen a la poca presència de la dona en les primeres posicions. Les sobrecàrregues familiars les frenen o directament les aparten de la seva trajectòria laboral. D’aquí que la Virginia fa una crida a no baixar la guàrdia i sobretot que cal apostar molt fort per la corresponsabilitat en l'àmbit familiar a tots els nivells perquè aixo no passi. Una crida que ha volgut fer especialment a les dones joves.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad