Sociedad
Món Millor

Eli Olivé: "s'ha de trobar l'equilibri entre la població que viu tot l'any al país i el turisme"

La gerent d'Epic Andorra és una pionera en turisme sostenible i serà una de les nou ponents de les jornades "Món Millor" a Sant Julià de Lòria

Eli Olivé, gerent d'Epic Andorra i una de les nou ponents de les jornades "Món Millor" / Eli Olivé

Sant Julià de Lòria

Eli Olivé, gerent d'Epic Andorra explica les experiències turístiques exclusives que ofereixen als seus clients. Assegura que la paraula sostenibilitat està dins de l'ADN de l'empresa però a la vegada per ser sostenible cal ser competitiu. Defensa la importància d'utilitzar recursos d'estacions d'esquí i tenir cura del medi natural.

Olivé manifesta que s'han de saber aprofitar totes les opcions que ofereix Andorra. Així mateix, creu que s'ha de trobar un equilibri entre la ciutadania que viu tot l'any i el turisme.

Elisabet Olivé explica com funciona la seva empresa, pionera en turisme sostenible a Andorra

05:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1652772122208/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Eli Olivé serà una de le snou ponents de les jornades "Món Millor" que tindran lloc al Centre cultural lauredià el proper dilluns, 30 de maig, organitzades conjuntament per Ràdio SER Principat d'Andorra i el Comú de Sant Julià de Lòria, amb el patrocini de Financera d'Assegurances i la col·laboració d'Hyundai.

Encara es pot reservar invitació a serandorra@prisaradio.com o al telèfon 808300.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00