Sociedad

Andorra i Aràbia Saudita impulsen la col·laboració en matèria de turisme

Ambdues delegacions han mostrat interès a compartir experiències en aquest àmbit

CEsteve

Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, han rebut aquest dimarts al ministre de Turisme de l'Aràbia Saudita, Ahmed AlKhateeb,, desplaçat a Andorra en visita oficial. Posteriorment, ambdós ministres han mantingut una reunió de treball on també ha participat la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach. Les dues reunions han servit per tractar, entre altres qüestions, els reptes dels dos països i han acordat impulsar la col·laboració en matèria de Turisme.

Per part andorrana, han explicat els esforços que ha fet el sector turístic per prioritzar la desestacionalització i augmentar la qualitat dels serveis oferts per posicionar-se com a destinació turística de muntanya i de natura de qualitat durant tot l'any.

Per la seva banda el ministre de Turisme saudita ha presentat la candidatura del seu país per acollir l'Exposició Universal del 2030 a Riad.

Ambdues delegacions han mostrat interès a compartir experiències en matèria de Turisme.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad