Más deportes

El rugbi accepta jugar dos anys a Prada de Moles

Cal recordar que aquest dilluns els dirigents de l'esport de l'oval s'han reunit amb Govern per exposar els seus neguits i transmetre la seva posició oficial feta pública aquest dimarts

javiladot

Andorra

El VPC i la Federació Andorrana de Rugbi han anunciat aquest matí que estan disposat a jugar els dos propers anys a Encamp, tot i que manifesten la intenció de seguir jugant els partits internacionals a l'Estadi Nacional en totes les seves categories i adaptant-se a les noves condicions.

Els presidents de la FAR i l'entitat tricolor, Jean-Marc Flaux i Gerard, Giménez, respectivament manifesten en un comunicat que han tingut en compte el conveni d'ús de l'Estadi Nacional vigent amb Govern i l'ascens de l'FC Andorra a Segona A. Giménez manifesta que volen ajudar al creixement del projecte professional de l'FC Andorra i, per aquest motiu accepten marxar dos anys a Prada de Moles, sempre i quan se'ls satisfacin les seves necessitats. Un cop acabin les obres de remodelació del camp volen tornar al Nacional.

Les dues parts deixen clar que aquests acords s'han de consolidar entre el VPC, la FAR i el Govern, i, per una altra banda, amb el comú d'Encamp i necessitaran la col·laboració del comú de la capital, que en tot moment, assenyalen, ha demostrat la seva voluntat d'acollir al rugbi i ajudar al seu desenvolupament.

Cal recordar que aquest dilluns els dirigents de l'esport de l'oval s'han reunit amb Govern per exposar els seus neguits i transmetre la seva posició oficial feta pública aquest dimarts.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad