Sociedad

La capital anul·la els focs artificials per la festa del poble

Davant del risc d'incendi, Marsol estén la preocupació als berenadors

Andorra

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha comentat que un any més no hi haurà pirotècnia per celebrar la revetlla de Sant Joan a causa del perill alt de foc que té el país. Fins i tot ha anat més enllà quan ha afirmat que si fos per ella, tancaria els berenadors a la muntanya.

Ho ha dit durant la sessió del consell del Comú que es va celebrar ahir i en la qual van aprovar la segona addenda al contracte del bus comunal, que permetrà millorar les freqüències de les línies de la Margineda i de Ciutat de Valls. L'increment serà de 88.000 euros i augmentarà el cost del servei fins als 700.000. Malgrat que des de la minoria socialdemòcrata hi han votat a favor, Dolors Carmona, ha proposat ampliar les zones on arriba el bus comunal.

Carmona també ha demanat una campanya informativa adient, tenint en compte que s'instal·laran nous parquímetres que no permetran fer el pagament en efectiu, sinó que serà només a través de l'aplicació mòbil o amb targeta de crèdit. Per altra banda, la consellera socialdemòcrata ha proposat reconsiderar alguns dels projectes d'embelliment, una acció que no vol frenar Marsol perquè "estem en una situació més que correcta quant a l'endeutament i la parròquia funciona".

Finalment, la cònsol ha anunciat una prova pilot de recollida de residus a Terra Vella. Començarà al setembre i serà el mateix sistema que s'aplica a la zona del Cedre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad