Sociedad

L'USd'A demana un avançament electoral

Vol acabar amb l'agonia que està vivint la ciutadania amb l'habitatge

El secretari general de la Unió Sindical d'Andora, Gabriel Ubach / Ràdio

Andorra

El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra, Gabriel Ubach, considera molt fort que el Fons Monetari Internacional toqui la cresta al Govern per la problemàtica de l'habitatge de lloguer a preu assequible i que des de l'executiu no se'n donin compte del problema real que hi ha. Critica que no es compti amb la gent del país per buscar solucions i ha recordat les propostes que els sindicats van portar al Consell Econòmic i Social per millorar el poder adquisitiu de la ciutadania i no els hi van acceptar cap. Per aquest motiu, considera que cal que s'avancin les eleccions.

Insisteix en la necessitat d'uns 3.000 pisos de protecció oficial i manifesta que no es construeixen d'un dia per l'altre i que poden trigar diversos anys. Així mateix, no li troba la utilitat a l'Institut de l'Habitatge.

Sobre la reforma imperativa de les pensions que demana l'FMI, Ubach manifesta que l'organisme internacional no té en compte factors com el bany boom i altres variables com els estudis actuarials.

Cal recordar, que l'FMI demana un augment de les cotitzacions i un endarreriment de l'edat de jubilació.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad