Baloncesto
BÀSQUET

Rubio assegura que la clau per aconseguir l'ascens a l'ACB passa per centrar-se en el treball de l'equip i "no tornar-se boig"

El MoraBanc Andorra ha començat amb bon peu la segona volta de la Leb Or amb la victòria contra el TAU Castelló

Un instant del partit entre el Morabanc Andorra i el Castelló a la bombonera el passat cap de setmana. / Dani Catalan

Andorra la Vella

Juan Rubio assegura que la clau per aconseguir l'ascens a l'ACB passa per centrar-se en el treball de l'equip i no tornar-se boig.

El MoraBanc Andorra ha començat amb bon peu la segona volta de la Leb Or amb la victòria contra el TAU Castelló, que l'ha permès recuperar el lideratge després de l'ensopegada del Palència a la pista del Valladolid.

Ara es pot dir que arriba l'hora de la veritat pels homes de Natxo Lezkano que volen tornar a la Lliga Endesa el més ràpid possible. El vestidor té clar que no s'han de fer els comptes de la lletera i, encara que sembli un tòpic, volen anar partit a partit. L'aler murcià, Juan Rubio explica que una de les claus de l'ascens passa per fer les coses bé u centrar-se en el treball de l'equip. En aquest sentit, manifesta que haver anotat el passat dissabte 84 punts el pots anar bé per seguir millorant l'encert de cara als propers compromisos.

Tot i que quda pràcticament tota la segona volta per disputar, a hores d'ara molts poden pensar que el partit contra el Palència al Poliesportiu del mes de març podria ser decisiu. Rubio no vol posar el focus només en aquest enfrontament perquè, diu, seria un error.

L'equip ha tornat als entrenaments per preparar el partit de dimecres (20.45 hores) a la pista del Cantàbria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00