Fútbol
FUTBOL

Àlex Valle ja és oficialment jugador de l'FC Andorra

El jove lateral esquerre arriba cedit fins a final de temporada procedent del Barça Atlètic i suplirà la baixa de Martí Vilà

Álex Valle ja és oficialment jugador de l'FC Andorra. / FCA

Àlex Valle ja és oficialment jugador de l'FC Andorra.

El jove lateral esquerre arriba cedit fins a final de temporada procedent del Barça Atlètic. Té 18 anys i és internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola. Arriba per suplir la baixa de llarga duració de Martí Vilà.

Tot i que està en edat juvenil ha estat un dels fixes de Rafa Márquez durant la primera a la Primera RFEF en què tots els partits de titular, menys un. Segons explica l'Andorra en un comunicat, es tracta d'un jugador amb projecció i mentalitat ofensiva amb capacitat de pujar per la banda i arribar a la línia de fons.

Valle va viatjar amb l'expedició la setmana passada a Granada per famuliaritzar-se amb el grup i podria debutar diumenge a l'Estaci Nacional contra el Saragossa.

D'altra banda, avui s'ha presentat la Final de la Copa Catalunya absoluta en què l'FC Andorra jugarà contra el Badalona Futur el proper 15 de febrer (20.45 hores) a l'Estadi Municipal de Badalona. A la presentació hi ha estat present el preseident, Ferran Vilaseca, qui ha manifestat la il·luisió per poder tenir una segona Copa Catalunya a les vitrines.

Cal recordar que el primer títol es va aconseguir el 1994 contra l'Espanyol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00