Fútbol
FITXATGES

Àlex Valle espera adaptar-se ràpid al joc de l'Andorra

Els tricolors presenten oficialment el jove lateral esquerre que arriba cedit pel Barça fins a final de temporada

Un moment de la presentació del nou jugador de l'FC Andorra Àlex Valle. / FC Andorra

Àlex Valle espera adaptar-se ràpid al joc de l'Andorra.

L'FC Andorra ha presentat oficialment al jove lateral esquerre que arriba cedit fins a final de temporada procedent del filial de l'FC Barcelona. El jugador ha manifestat que està molt content i es tracta d'una bona oportunitat per a ell.

Sobre l'estil de joc, espera adaptar-se ràpid, ja que és molt semblant al del Barça Atlètic. Ja fa uns dies que està entrenant amb el grup i reconeix que se sent molt còmode.

Per la seva part, el director esportiu, Jaume Nogués assegura que Valle va ser la primera opció per reforçar el larteral esquerre i suplir la baixa de llarga duració de Martí Vila. N'ha destacat l'energia i la capacitat d'arribar fins a la línia de fons.

També ha valorat el mercat de fitxatges d'hivern en què els tricolors només han incoporat a Valle en qualitat de cedit, mentre Moha Moukliss ha ha marcat al Barça B també cedit, així com Pau Casadesús a l'Espanyol B. Ahir també es confirmava la cessió de Berto Rosas al Betis Deportivo. Nogués creu que la feina s'ha de fer al mercat d'estiu i deixa clar que confien en els jugadors actuals.

Finalment, s'ha referit al moment actual de l'equip després d'encadenar tres derrotes consecutives. Diu que els preocupa no guanyar, però a la vegada s'ha mostrat tranquil i ha donat tota la confiança la costècnic i a la plantilla. Jaume Nogués avui ha evitat parlar sobre on jugarà l'equip un cop expiri el conveni sobre l'ús de l'Estadi Nacional.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00