Sociedad
JOC

Unnic traurà accions populars per recaptar fins a nou milions d'euros

Serà en 15 dies i cada títol costarà 1.000 euros

El director general d'Unnic, Ivan Armengod / Cadena SER

Andorra la Vella

El nou centre d'oci es va inaugurar aquest cap de setmana amb unes 5.000 persones. L'èxit va ser molt superior a l'esperat, reconeix el seu director general, Ivan Armengod, que explica que el següent pas serà treure fins a un 10% de bons perquè qualsevol persona nacional o resident els pugui adquirir. Costaran 1.000 euros i l'objectiu és aconseguir entre set i nou milions.

Armengod ho ha explicat al programa Aquí Andorra, on ha afegit que aquesta és una modalitat que van anunciar durant el concurs públic al qual es van presentar i que, igual com va passar amb la inauguració, creuen que el centre generarà més del que preveuen. Si és així, diu, els futurs accionistes en sortiran beneficiats.

Encara no estan definides les bases per adquirir els títols, però els anunciaran en els pròxims dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00