Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ARREL

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat premia a 9 Oliveres com a millor empresa eco-sostenible

L’empresa produeix oli verge extra de les oliveres, 9 d’elles mil·lenàries, als camps de Cocentaina i el fan arribar directament al consumidor

Javi Agulló, Joan Francés i Blai Agulló, de 9 Oliveres, rere rebre el premi a millor empresa eco-sostenible. / MAC

9 Oliveres ha estat reconeguda per la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat com a millor empresa eco-sostenible en el X Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors.

La pèrdua sobtada d’un pare que es dedicava a l’agricultura va portar a que els seus fills agafaren les tasques de cultiu i la producció de l’oli. I en este camí van pensar donar-li “una volta” perquè creien que eixes terres, amb 9 oliveres mil·lenàries, 700 centenàries i d’altres més joves, tenien un gran valor i podien oferir un bon oli d’oliva verge extra, amb producció ecològica, i comercialitzar-lo a través de la seua botiga online, perquè arribara directament al client. Sense intermediaris.

Així va nàixer este projecte que, a través de les noves tencologies i la innovació, ofereix l’AOVE d’alta qualitat, de varietats autòctones com l’alfafarenca o la blanqueta, i que ha rebut aquest reconeixement.

Els germans Blai Agulló i Javi Agulló i Joan Francés són els socis d’aquesta firma i en Arrel (a partir de 16'23'') ens han contat detalls de 9 Oliveres.

Arrel (16/02/2022)

35:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645020381367/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00