Sociedad

Atracador reduït a trets a Lleida

Els Mossos disparen un tret a la cama un atracador que havia entrat a robar a una sucursal bancaria, armat amb un ganivet. Ha passat aquest matí al barri de La Bordeta de Lleida

Atracador ferit a Lleida

Atracador ferit a Lleida

Lleida

L'home d'origen estranger de qui encara no s'ha facilitat el veïnatge, acabava d'atracar a punt de ganivet l'oficina del Banc de Santander del Carrer Artesa de Lleida, al barri de La Bordeta, intimidant als treballadors.

Això passava just a tocar de les 11, quan els mossos en rebien l’avís, que encara es trobava al seu interior. El dispositiu policial ja s'ha trobat amb l'atracador al carrer, fora de la sucursal, on l'han encerclat. A l'intentar detenir-lo s'ha abraonat amb el ganivet a la mà en direcció cap als agents. Al veure perillar la seva integritat, un dels agents ha reduït l'atracador amb un tret a la cama.

Segons algunes fonts del cas, aquest atracador se'l relaciona amb l'apunyalament a una noia de 20 anys que hi va haver la matinada del diumenge, al barri de Cappont de Lleida, a tocar del de La Bordeta. L'individu va assaltar la noia, cap a les dues de la matinada per robar-li. L'home li va assestar entre dos i tres punyalades i va fugir. El ganivet era de petites dimensions, que la policia va poder recuperar. Sortosament les ferides a la noia van ser lleus sense afectar cap òrgan.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00