Baloncesto

Alfred Julbe anuncia que no segueix a l'Uni Girona

Amb ell l'Uni ha guanyat una Copa, s'ha classificat dos cops pels 1/4 de final de l'Eurolliga però ha quedat fora de la final de la LFEndesa

Alfred Julbe en un temps mort.

Alfred Julbe en un temps mort. / David Subirana cedida per Uni Girona

Girona

"Girona haurà d'espavilar molt", va dir Alfred Julbe en la roda de premsa de valoració de l'últim partit de lliga a València. Es va referir a l'equip que acabava de dirigir en la victòria insuficient a la Fonteta en tercera persona, abandonant la primera persona del plural que va utilitzar per analitzar el joc.

Avui hem sabut que el tècnic ja feia tres setmanes que havia anunciat al club que havia decidit posar punt i final a la seva etapa com a entrenador de l'equip vermell i negre.

Una etapa que va començar el primer de novembre de 2020 i que un any i mig després deixa força estones de bon o molt bon joc, alguna catxada i un balanç d'una Copa i dues classificacions per als quarts de final de l'Eurolliga -sostre històric del bàsquet català- però, també, haver quedat fora de les dues últimes finals de lliga i tenir el bitllet per la pròxima Euroleague Women en discussió.

El club ho ha fet oficial poc després, també amb un comunicat a la seva pàgina web on li agraeixen "els serveis prestats" i destaquen que "sempre ha treballat amb professionalitat i dedicació". Un primer anunci de tots els que hi ha d'haver els pròxims dies de cara a configurar l'equip del curs vinent.

Ara mateix, només tenen contracte en vigor Laia Flores, Giedre Labuckiene, Julia Soler i Magalí Mendy. Bintah Drammeh i Maria Araújo tenen un any més opcional i Laia Palau té oferta per seguir però, com cada any, la capitana demana el seu temps per decidir si allarga la seva carrera fins al llindar dels 44 anys.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad