Economía y negocios

Les estacions de Setap365 implementaran l'arrodoniment solidari

Seran les primeres empreses en fer-ho i els clients podran escollir si volen que se'ls arrodoneixi uns cèntims per donar la diferència a una causa social

Es tracta d'una iniciativa ja consolidada a Catalunya que busca recaptar diners per ajudar a finançar projectes solidaris, i que fa dos anys que es va començar a treballar perquè sigui una realitat, també, al Principat.

D'aquesta manera i a partir de l'estiu, les estacions de Pal Arinsal i de Grandvalira Soldeu – El Tarter seran les primeres empreses del país en fer-ho. Així, els clients que paguin amb targeta bancària, sigui a les taquilles o als establiments de restauració, podran escollir si volen que se'ls arrodoneixi uns cèntims l'import de la seva compra i donar la diferència a una causa social.

La iniciativa s'alinearà amb els objectius de sostenibilitat i responsabilitat social corporativa de les estacions i dels grans esdeveniments començant per la Copa del Món de BTT, que es farà a Pal Arinsal del 22 al 27 d'agost, o a la Copa del Món d'esquí alpí femení, que serà a mitjans febrer a Soldeu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00