Fútbol

Íker Benito afirma que el vestidor està més tranquil tot i que s'han de millorar els registres golejadors

L'extrem tricolor ha lloat la tasca feta per tota la plantilla les darreres setmanes i ha confirmat que s'ha rebaixat la tensió existent fins al moment

Benito durant el partit contra el Burgos. / FC Andorra

Íker Benito afirma que el vestidor està més tranquil tot i que s'han de millorar els registres golejadors.

L'extrem tricolor ha lloat la tasca feta per tota la plantilla les darreres setmanes i ha confirmat que s'ha rebaixat la tensió existent fins al moment. És cert que l'FC Andorra continua a baix en la classificació, però Benito ha assenyalat que les bones sensacions recollides a Burgos i Vila-real han ajudat a apujar la moral.

Els jugadors s'han centrat molt a treballar l'aspecte defensiu, i això està donant els seus fruits. No obstant això, l'extrem és conscient que falta fer un pas endavant de cara al gol, però confia que l'equip té la qualitat necessària perquè això arribi més aviat que tard.

Sobre aquest aspecte en concret, Benito ha seguit el discurs de Sarabia, i assegura que no els preocupa el fet de tenir una mitjana de menys d'un gol per partit. Això sí, són conscients que han de continuar treballant per millorar els registres. Més enllà, caldrà aportar més contundència a l'àrea rival i evitar les errades en els últims metres.

L'FC Andorra prepara ja el pròxim partit d'aquesta Lliga Hypermotion, en una jornada en la qual rebran l'Osca aquest diumenge, a partir de les 14 hores a l'Estadi Nacional.

David Sansaloni

David Sansaloni

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra, especialitzat en temes esportius, econòmics i socials.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00