Ocio y cultura

Més de 12.000 persones a LOS40 Summer Live de Salou

Amb les actuacions de Álvaro Soler, Álvaro de Luna o Mar Lucas la gira musical tanca el seu pas per la Costa Daurada amb xifres d'assistència rècord

Álvaro de Luna a ELS40 Summer Live 2023 Salou / Jordi Cartañá

Salou

Salou va acollir la nit passada la gira més esperada de l'estiu. Després de l'èxit de l'any passat, la capital de la Costa Daurada no va dubtar en seguir oferint l'espectacle de LOS40 Summer Live. El públic va agraïr aquesta aposta i va respondre assistint de forma massiva al Passeig Jaume I, on van reunir-se més de 12.000 persones.

Les actuacions van ser immillorables. Del primer a l'últim artista, tots i cada un d'ells van fer cantar a tots els espectadors que van acudir a la cloenda de les Nits Daurades de Salou. El públic va poder gaudir de la veu dels músics que encapçalen les llistes de reproduccions nacionals i internacionals en l'actualitat. Aquests van ser Sexenni, Adexe y Nau, Depol, Charlie USG, Mar Lucas, Paula Cendejas, Marlon, Zzoilo, Álvaro Soler i Álvaro de Luna.

Un dels moments més destacats de la nit va ser quan Álvaro Soler, va decidir baixar entre el públic i cantar juntament amb una nena que duia una pancarta. Els espectadors van embogir amb el seu apropament i van cantar a l'uníson amb l'artista català. Una altra de les instantànies màgiques la van protagonitzar els assistents, que van entonar a cappella "Juramento eterno de sal" amb el seu autor, Álvaro de Luna, després d'un incident amb el so que ràpidament es va solucionar.

La nit va resultar ser tot un èxit. LOS40 Summer Live 2023 s'acomiada de la Costa Daurada per aquest any, però de segur que l'estiu que ve hi tornarà. Les xifres parlen per si soles, més de 20.000 espectadors en dues nits entre Hospitalet de l'Infant el 3 d'agost i la nit d'ahir. La gira es reafirma un cop més i continua creixent i fent créixer el territori en el panorama musical.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00