Sociedad

Torna el marxandatge a la festa major de Reus

Repassem els actes principals amb el regidor de cultura, Daniel Recasens, i el cartell de festes amb l'autora, Laia Solanellas.

El regidor Daniel Recasens i Laia Solanelles als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Reus

El regidor de cultura Daniel Recasens ha explicat que "s'ha volgut fer una festa major més participativa" pel que fa a les entitats i d'aquí que se les ha apel·lat en la seva participació en el marxandatge de la festa. Des del cartell de Laia Solanellas fins a calcomanies amb les tres claus són algunes de les propostes del retorn d'aquesta modalitat-font d'ingrés. Amb Recasens hem repassat les principals cites musicals d'aquest Sant Pere i també algunes de les novetats i actes més tradicionals. Ens hem entretingut una bona estona en el cartell d'aquest any. Quan va rebre l'encàrrec, Laia Solanellas ho tenia clar "al cartell hi havia d'aparèixer la tronada". I ho fa amb un senyor masclet que encara fumeja. L'acollida que ha tingut la proposta ha trencat amb "l'esport de criticar el cartell de festa major" que aquest any no ha parat de rebre elogis. Aquestes i altres qüestions les podeu escoltar a l'entrevista adjunta.

Resseguim la festa major de Sant Pere de Reus amb Daniel Recasens | Jordi Cartañá (cadenaser.com)

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00