Sociedad

Tornen les obres a la carretera general

Avui es signa el contracte per actuar al tram Alaior-L'Argentina

Les obres de millora en aquest tram començaran el mes que ve. / Google maps

Maó

El Consell de Menorca ha signat aquest dijous el contracte per executar les obres de millora de la carretera general entre Alaior i la urbanització de l’Argentina. Són els primers treballs en set anys a la principal via de comunicació de Menorca.

Després de la signatura del contracte, la UTE formada per Copcisa, Construcciones Olives i M Polo té previst signar l’acta de replanteig a començaments de setembre i l’endemà iniciar els treballs. Segons explica la directora insular de carreteres, Helena Cuevas, les obres tenen una durada prevista de 9 mesos i en una primera fase el tràfic no es veurà afectat.

Això canviarà a començaments de 2023. Helena Cuevas explica que al gener es faran els treballs a zona sud que motivaran algunes desviacions del trànsit tot i que no s'interromprà mai. Aquestes molèsties s'allargaran uns tres mesos. Cuevas confia en que el tram estigui enllestit al maig.

Un cop s’acabi aquest tram s’espera poder iniciar les obres a la zona de Rafal Rubí.

Paral·lelament es vol avançar en el tram Alaior-Ferreries que és el que es troba mes endarrerit, sobre tot perquè manca informació que ha impedit, per ara, pdoer redactar un projecte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00