Sociedad

Tornen les obres a la carretera general

Avui es signa el contracte per actuar al tram Alaior-L'Argentina

Les obres de millora en aquest tram començaran el mes que ve. / Google maps

Maó

El Consell de Menorca ha signat aquest dijous el contracte per executar les obres de millora de la carretera general entre Alaior i la urbanització de l’Argentina. Són els primers treballs en set anys a la principal via de comunicació de Menorca.

Després de la signatura del contracte, la UTE formada per Copcisa, Construcciones Olives i M Polo té previst signar l’acta de replanteig a començaments de setembre i l’endemà iniciar els treballs. Segons explica la directora insular de carreteres, Helena Cuevas, les obres tenen una durada prevista de 9 mesos i en una primera fase el tràfic no es veurà afectat.

Això canviarà a començaments de 2023. Helena Cuevas explica que al gener es faran els treballs a zona sud que motivaran algunes desviacions del trànsit tot i que no s'interromprà mai. Aquestes molèsties s'allargaran uns tres mesos. Cuevas confia en que el tram estigui enllestit al maig.

Un cop s’acabi aquest tram s’espera poder iniciar les obres a la zona de Rafal Rubí.

Paral·lelament es vol avançar en el tram Alaior-Ferreries que és el que es troba mes endarrerit, sobre tot perquè manca informació que ha impedit, per ara, pdoer redactar un projecte.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad