Sociedad

La barca des Castell baixa del balcó

No han estat necessàries ni les 24 hores donades per l'Ajuntament per fer que el propietari de l'embarcació entrés en raó i tornés la barca a terra ferma

L'embarcació tornant a terra / David Arquimbau/EFE

El veí des Castell que va guardar la seva barca al balcó del seu pis ubicat en una tercera planta del carrer Fontanelles ha retirat ja l'embarcació.

El cas, que ha saltat fins i tot a la premsa nacional, va fer-se viral a través de les xarxes socials quan, el passat diumenge matí, es van divulgar les imatges de la grua hissant la llanxa fins a la terrassa.

El seu propietari al·legava que no estava incomplint cap llei i que el president de la comunitat de veïns estava assabentat del tema. Els motius que esgrimia per tenir la seva barca al terrat era que d’aquesta manera s’estalviava els 70 euros mensuals dels cost d’una cotxera, a més de poder fer reparacions més fàcilment des del seu propi domicili.

L’Ajuntament des Castell va demanar un informe a l’arquitecte i aquest va ser clar: l’embarcació no podia ser allà dalt pel perill que comportava.

El consistori va donar 24 hores al propietari de l’embarcació per poder retirar-la i aquest mateix dimarts a primera hora de la tarda, la llanxa tornava a terra ferma.

El cas ha tingut gran repercussió a nivell nacional, un fet que des de l’ajuntament consideren anecdòtic. Mitjans com Antena3, La Sexta o Telecinco s’han fet ressò de la notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00