Fútbol

El Girona es complica l'existència

El Tenerife s'imposa amb un gol de Mario González i una defensa numantina i el coixí dels gironins sobre el setè es redueix a 1 punt

L'autor del gol del Tenerife celebra el gol. / La Liga

Girona

Deia Míchel que aconseguir una victòria aquest vespre era posar un peu i mig al play off però el cas és que a tres jornades per al final el Girona té completament a l'aire la seva participació en les eliminatòries d'ascens a Primera.

Segueix depenent de si mateix però ja només conserva un punt de marge sobre la Ponferradina i tres sobre Las Palmas quan en queden 9 per repartir.

La visita del Tenerife es presentava com una situació immillorable per escalar fins al quart lloc i encarar el tram final a veure-les venir. El partit que ha fet, en línies generals, no mereixia una derrota però a aquestes alçades del campionat els detalls compten molt i el Tenerife ha estat millor en aquest aspecte.

El conjunt canari ha marcat en una de les poques aproximacions a l'àrea de Juan Carlos -Mario supera per dalt la defensa i el porter en una centrada de Gallego als 41'- i ha ensenyat per què és el menys golejat de la categoria.

Domini local

El Girona ha inclinat el camp en tot moment. En la primera meitat, Juncà ha fet molta feina per l'esquerra i Stuani hauria pogut treure partit d'alguna de les centrades tenses que ha enviat a l'olla però li ha faltat fer un peu més.

Baena també ha estat incisiu entre línies i de les seves botes ha nascut la millor ocasió del partit. Amb la pilota cosida al peu ha arribat fins a la línia de fons però el porter ha desviat el seu xut i també el posterior d'Ivan Martín quan el més normal era que hagués acabat a dins.

Poc després, el '8' ha deixat passar una pilota filtrada, Stuani li ha deixat orientada però el seu xut ha picat la lateral de la xarxa.

Després del gol, Arnau ha reclamat penal per una possible agressió però l'àrbitre no n'ha volgut saber res. El mateix Arnau ha estat a punt d'igualar només començar la segona meitat però un defensa ha desviat la pilota quan ja entrava.

El Girona no ha deixat d'intentar-ho en cap moment però li ha faltat velocitat i intenció als metres finals. Arnau s'ha multiplicat però també s'ha precipitat, igual que Jairo quan ha entrat en el lloc de Bernardo i el Girona ha passat a defensar amb 4.

Stuani ha celebrat l'empat ja al tram final però les imatges ensenyen com Mellot treu la pilota pocs mil·límetres abans que aquesta traspassi completament la línia de gol.

El Girona ha seguit estavellant-se una i altra vegada davant d'un Tenerife que, amb 69 punts, és més a prop de l'ascens directe que del setè.

Pròxima jornada

Pròxima estació, Gijón, on l'Sporting necessita guanyar per no veure compromesa la permanència mentre la Ponferradina, el principal perseguidor del Girona, visita el camp del tercer, el Valladolid. Un partit, el d'El Molinón, que no disputarà Baena, expulsat per l'àrbitre amb el partit acabat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad